Tuesday, September 25, 2012

Gelak banyak-banyak

Sekarang ni..tidur malam aku dah lena...
sebab suami aku beli Ridsect Goodnight Protect..

ok, Nadrah dah pandai meniarap...
gelak apetah lagi..
mengekek ngekek bile time die gelak..

tengok tu..die gelak...


anak aku gelak sebab die pakai romper yang ade tulis ni haaa...



ehh..tak betul ke tu nak ??
betul la tu nakkk...:p

Thursday, September 20, 2012

Belated Anniversary

Cepat nye mase berlalu kan..

16 September 2012..

Alhamdulillah..setahun dah aku jadi isteri orang kan..

pikir punye pikir..
amende laa aku nak buat kenangan anniversary aku yang first ni..
tetibe..terasa menggedik pulak nak buat studio photo shoot...
mujur le suami aku setuju nak menggedik sekali..kihkihkih...

walaupon katenye..
"abg tak pandai nak begambar tau syg..nanti jgn marah kalau abg tak reti posing tau.."

aku pon kate..
" ok bang..no problem..nanti syg tlg abg pose yekk.."..(ececeehhh..ayat bajet macam la biase suk depan kamera.kihkihkih)
mula2 sampai studio..masing2 segan jekk nak begambar..walaupon cameraman tu sorang jekk..


tengok tu...muke skema jekk laki bini..
*Nadrah..mangsa keadaan...heheh

lepas tu..turn pose sorang2 plak..
kan tadi kat rumah suami aku bagitau yang die tak pandai posing bebagai..
sekaliiii....
tu diaaa...tecengang la jugak aku kat belakang tu duk nengok kan suami aku berposing..
kihkihkih...


jason mraz katenye..
aku jawab...
"a'ah bang..tang topi nye tu ade gaye la cket.."





ok dah..tu pose speselll dari suami aku..tergoda jahhhh...
aku tak pandai nak pose bebagai...



yess..this is my Nadrah!!














eh..eh...die cakap i lebiu laaa..;p

Mr. n Mrs Bond katenye..





ok..cukup utk letak kat blog..

untuk sejam..RM50..
amik kat sini..
kepada yang duk area kuantan..boleh la pegi kat studio die ye..
Jadi..ade lah kenangan untuk 1st Ann aku n suami aku..

Semoga perkahwinan kami diberkati ALLAH dunia akhirat..
Dipermudahkan rezki untuk kami sekeluarga dngan rezki yang halal..
Bahagia dunia akhirat..
Dikuniakan zuriat yang soleh solehah..
Ameen..:)

Kepada suami yang cukup memahami diri ini..
terima kasih atas segala2nya..
I LOVE U MORE n MORE!!

Lepas Follow, Tinggalkan Link Anda Di Sini Pulak Ye: