Tuesday, December 27, 2011

Kerja paling best!!

ni rekod paling lama saya tak update blog..

last update bulan Oktober..

ni dah 27 Disember 2011..

tiga empat hari lagi dah masuk 2012..

jadi,

ini mungkin yang terakhir untuk sesi 2011..

sekarang saya sangat sibuk..

maklumlah..lepas habis class semiggu lepas..

terus dapat kerja baru..

kerja yang paling best pernah saya dapat selama saya hidup...

makan dan tido jatuh ranking number 2...

SURI RUMAH!!!

yaa....memang tu la kerja yg saya tunggu2 selama ni..

tak sangka...macam ni punye best jadi suri rumah..

walaupon ada kawan2 yang kata.."seminggu 2 ok la...cube kalo full-time..konpem boring!!"

saya kurang setuju dgn statement tu..

sebab...rasanyanya..ni lah antara peluang..isteri2..nak kutip pahala..
jaga makan minum pakai suami..tunggu suami balik kerja..hantar suami kat pintu rumah..
ohh.bahagiaaaa..

jadi..kenapa kita nak boring dengan kerja yang boleh men 'top-up' pahala kita kan.
bukan senang nak dapat peluang ni ooo...

cube bayangkan..kalo ajal kita sampai awal...
kan menyesal...tak sempat nak berbakti pada suami..

tak apa lah...pendapat masing2...saya hormati..:)

ok..hari hujan...kena angkat kain...
oopss..ayat tak habis...
angkat kain jemurannn...;p

Aisyah Kata: selama 30 tahun mak jadi suri rumah...saya tak pernah dengar mak mengeluh atau sebut perkataan bosan menjadi suri rumah sepenuh masa...terima kasih mak..kakde nak jadi macam mak..:)

Lepas Follow, Tinggalkan Link Anda Di Sini Pulak Ye: