Tuesday, October 18, 2011

Itu Tandanya...


15 Oktober 2011:
Bangun pagi menggelupur masuk toilet...bukan sebab nak tekucil sangat..tapi sebab excited nak buat urine test sendiri..mula2 die keluar 1 line...saya ok..tiba2..nampak macam 1 line lagi terpasul keluar..perasaan masa tu..sangat teruja..sampai menangis saya dalam toilet sorang2..macam tak percaya....

lepas bagi tahu husband..of koz laa die pon teruja kan...sebab kalo die tak teruja..memang saya tak nak kawan dia..;p...tapi saya dan suami tak nak bagi tau siape2 lagi..saya dan suami decide untuk pergi ke klinik..

Sampai kat klinik..mintak nak test sekali lagi..dokter bagi la bekas urine..dan result nye adalah sama..tetap double line..masa tu..rase nak bangun peluk suami..tapi takut nanti kene kutuk dgn dokter n pembantu die tu plak kan...

Klinik tu..klinik tak canggih sangat...kerusi patient pon ade 1 aje...so..tak dapat la saya dan suami action macam dalam drama tv tu..ala..korang perasan kan..kalo setiap kali dokter bagi tau wife die pregnant..pastu suami isteri tu duduk sebelah2..sambil si suami pegang kemas tangan isteri n masing2 pandang memandang sambil tersenyum gembira...dokter pon bagi ayat.."Tahniah..isteri encik mengandung.."...tapi itu cume jadi angan2....tak pe..anak ke2 nanti saya nak buat gitu ye..kelesssssss kan jahhh..romantik!

Keluar dari bilik dokter..suami saya pegang tangan saya kemas2..masa tu saya menyengehhh aje..maklum lah..happy sgt kan..rezeki saya dan suami untuk dapat baby dalam masa yang singkat..ALHAMDULILLAH..

Doakan semuanya selamat..:)

16 Oktober 2011:
Genap sebulan saya menjadi isteri kepada Mohd Mokhtie..dan terima kasih untuk suami saya atas ucapan ni:


amat sangat bermakna bagi saya..terima kasih abg..:)
dan saya TERLALU AMAT CINTAKAN SUAMI SAYA...:)
SEKIAN..:))

Lepas Follow, Tinggalkan Link Anda Di Sini Pulak Ye: