Friday, August 12, 2011

Wedding Preparation (Part I)

Fuhhhhhhhhhhhhhhhhhhh....
banyak menda rupanya nak kene pikir untuk kenduri kawen ni..

Majlis akad nikah: 16 September 2011
Lokasi: Lot 358 Kampung Pedah, Jerantut (Rumah Abah saye laaa)
Waktu: Malam (sejuk ckettt...wakaka)
Baju Nikah : Akan siap pada 14 September 2011 (gileeeeee ah..gamble jek saya ni haa..dan oleh sebab itu..saya akan standby satu baju putih..mane tau..kot2 tailor tu tak sempat siap..menangis air mate darah saya..)

Majlis Kenduri Kahwin: 18 September 2011
Lokasi : SDA
Waktu: Tengah hari buta (bepeluh ketiak oooo)
Baju: Tailor kata masih tak siap lagi..maybe lepas raya (wahhhh..ni lagi gamble...tak pe..harap2 sempat dia siapkan..)

Bunting segala bagai..
Alhamdulillah..dah settle..
saya tempah bunting kat Whiteymommy <--sila kilik
sangat berpuas hati dengan hasil kerja sis whiteymommy..
dan gambar ni..semua saya cilok kat website whiteymommy









comel kan doll sis whiteymommy buat..jangan konpius kenapa doll tu pakai cemin mate..sebab memang saya yang request begitu...sebab kami kan pakai cemin mate..hehe..dan design baju pon..sis whiteymommy akan ikut design baju yang kita request...

doll tu selimm jek kan..tapi..saya lagi selimm..wakakkaa<--jangan percaya!!

Setakat ni..bunting..penunjuk arah..button badge aje yang siap..
yang lain..haremmmm..
termasuklah kad kawen...minggu depan baru siap oooo...

Wedding gift??
hohoho..maaf ye..saya tak ade nak bagi dalam paper bag tu...
saya just bagi cekelat aje..hehhe

 Ni design untuk kotak cekelat

Ni contoh cekelat nye

Cekelat ni saya order kat HumairaGoodies <--sila klik
Cekelat ni saya order utk 1800 guest...
Tak kira lah VIP ke..VVIP ke..semua dapat menda yang sama..
kire fair la tu kan...kuikuikui

*****
Sekian setakat ni update untuk wedding preparation saya..
hehhe...sangat kelam kelibut...
ye la..dalam masa 2 bulan..
saya kena setle kan semua ni..
semoga segalanya berjalan lancar..:)

credit to: Miss Sunshine <--sila klik.. sebab share pasal wedding doll.puas saya cari..tapi lepas 'geledah' blog Miss Sunshine..jumpa la whiteymommy..tq to both of u...:)

SEKIAN...:)

21 comments:

.: iEyLa :. said...

nk cokelat!!!!

aisyah ahmad said...

ieyla: boleh4x..
tapi wajib datang kenduri..

Tukang Karut said...

hoho... aku yang sibuk2 nak kawen, kau jugak yang melangkau bendul ek... huhu...

aisyah ahmad said...

hohoho..
tu la pasal...
melangkah bendul..
nak kena bagi ape kat TK?

nak ape TK?
ce kabor..ce kabor..

zati embong said...

wah AA dah prepare dah utk wedding!chaiyok2!hihi

Prince Halilintar said...

harap2 semua berjalan lancar la nnt...ade coklat la..bg la prince satu..hehe

mmg comey doll tu..

nuratiqah said...

tahniah kak aisyah.. gembira nampaknye dgn wedding preparation. semoga semuanya berjalan lancar mcm yg dirancang, insya Allah :)

Ezy Chiaki said...

ni rase nk kawen jgk ni..
hahakk..
nk coklat!

aisyah ahmad said...

@Zati Embong:
hehhe..tenkiu jat..xpe..tahun depan jat pulak kan..hehe

aisyah ahmad said...

@prince halilintar:
ameen ya rabb..
semoga semua berjalan lancar..:)
nak cekelat ye prince..bolehh..
tapi mesti datang kenduri AA yee...

aisyah ahmad said...

@nuratiqah:
tenkiu tikah..:)
harap semua berjalan lancar..

aisyah ahmad said...

@ezy chiaki:
jom kite pakat kawen ramai2..

Anonymous said...

cik aisyah, shopping Sogo yer....hehehe

aisyah ahmad said...

cik anon:
wahh..nampak saya kah??
iyoo..
beli cadar kat situ..
bapak ramai orang stress btoll

TeAqArH said...

nak sume..nak cekelat,nak badge..sume naaakk..jauh aku balik tau..so aku nak sume..^_^

Anonymous said...

Very interesting points. Thanks!

My site:
dsl vergleich und dsl vergleich anbieter

aisyah ahmad said...

teeqarh:
amik le..amik..amik..janji balik..semua dapat oo..

ctmarqonah said...

OMG!!!!! Dear!!!!!! Aku yg bace plk naik takotttttt!!!! Aku doakan semuanya berjalan lancar okehhhh!!!!! Selamat Pengantin Baru!!!! Ekekekekek....

aisyah ahmad said...

@ctmarqonah:
hhheehe...nanti sampai mase ko plak babe..anyway..Tenkiu ya babe..:)

rabitah hanim said...

insyaAllah semua akan lancar..kayuh pelan2..hihi

aisyah ahmad said...

@rabitah hanim:
ameen...hehhe

Lepas Follow, Tinggalkan Link Anda Di Sini Pulak Ye: