Wednesday, July 27, 2011

Sukan Makan

Baru lepas tengok Dayang Senandung..
Bukan tengok kat tivi..
Tapi tengok kat cermin bilik..
Perghhh!!
Hitam betol!!!

*************************

Rumah Biru!!Haru Biru!!Sebab cekgu die adalah saya!!!hahaha

Rumah Merah

Rumah Kuning

besungguh sangat mukenye..
acara yang ini rumah biru kalah!!!!!!

Hepi sungguh tengok budak2 ni..rasa macam nak join diorang sekali..
ape2 pon..saya tetap bersorak over dari mereka..sampai tercengang la anak murid tu tengok saya sorak..
semangat tu penting ooooo

dan disebabkan semangat itu lah,,menyebabkan Rumah Biru Jadi JOHAN KESELURUHAN Sukan Tahunan Sek. Keb. Gedok Tahun 2011..


Hensem budak2 ni yekk..

Ni lagi hensem

Tapi ni memang tak boleh lawan la...Paling Hensem antara yang Terhensem..Budak rumah Biru!!

*************************

Dayang Senandung pon..
Dayang Senandung laa labu...
Janji Menang..

Lepas habis bersukan..masuk library..
MAKAN pulak....

Dan..
Jangan dicari mana rumah hijau..sebab memang tak ade..

SEKIAN..:)

10 comments:

Cik Ezy said...

tahniah buat rumah biru dan cikgu nye..
kehkehkeh
berbaloi la jadik dayang senandung pon..
ekekeke

aisyah ahmad said...

cik ezy:

Heheh...tu la pasal..bebaloii..
tapi tu la..nak sental bukan senang ni..hehe..

Tukang Karut said...

kirim salam dekat dayang senandung tu yea... pesan kat dia, mandi susu banyak2... dah tak lama dah...

aisyah ahmad said...

Dayang Senandung tak dek la..
die pegi SPA kat moncheh...
mandi susu la tu..

Mr iz said...

dayang senandung dah gelap...he he he tak pe no hal janji dah menang... hitam itu menawan...he he he

aisyah ahmad said...

Mr iz:
tapi AA ni ha tak berapa nk menawan la mr. iz..huhu

Prince Halilintar said...

hebat betul rumah biru ni..tahniah2

aisyah ahmad said...

prince halilintar:
hehe..cikgu die hebat...mesti la budak2 pon hebat..wakakak

zati embong said...

cikgu mmg kena smngat la hias rumah sukan,abes suma bnda nk spray jd kaler rumah skan.hihi

aisyah ahmad said...

jat:
hehe..bese la tu jat..kalo boleh nak spray kat muke sendiri nak suh jadi biru jugak..hehe

Lepas Follow, Tinggalkan Link Anda Di Sini Pulak Ye: