Wednesday, April 6, 2011

Virus ke tu??

Hari ni makan nasi memang ikut time..macam baby tu..pantang lambat..perut menangis..
bila perut girang, semua kerja berjalan lancar...

Macam ni..semenjak 2 menjak ni. saya lebih berhati-hati untuk klik link yang ditinggalkan di 'chat-box'..
sebabnya..saya dah mula perasan, yang link yang diberikan oleh sesetengah 'readers hantu' tu..sangat amat pelik..sebulan lepas..'die' guna kan nama omputih..jadi..kalau nama omputih..senang saya nak cam..ye la..apekejadah omputih tu nak baca Belog Aisyah Ahmad ni kan..tapi sekarang ni..dah menjadi2 pulak..'die' dah pandai..guna nama Melayu..dan siap tulis komen bahasa melayu lagi..

Nasib saya ni cerdik..;p...setiap kali sebelum klik..saya akan tengok address link tu dulu..kalau pelik..konpem saya tak klik..

Itu lah yang buat saya konpius..VIRUS KE TU??risau nye lah jadi macam blog Tukang Karut..memang melopong saya kalau jadi macam tu..maklom lah..kerja saya update blog jek..selain dari tu..memang jahil..

SEKIAN.:))

4 comments:

KUREKURE COMEL said...

tu mina tak layan shoutbox..kecuali yg kenal..hehehe..


mina pun buta skit bab2 ni..hehehe..

aisyah ahmad said...

hehe..maka kite simpulkan..itu adalah virus kan mina kan..kan..kan..kan..;p

Nasriq said...

huhu... nama aku jugakkah itu... adei... patut la asyik tersedak jea hari ni... ramai yang sebut rupanya...

aisyah ahmad said...

alamak!!En. Tukang Karut dengar pulak org duk sebut name die!!

Lepas Follow, Tinggalkan Link Anda Di Sini Pulak Ye: