Friday, April 22, 2011

Melaka @ PWTC (Book Fair)

Mula mula nak cakap..Terima Kasih pada CTMARQONAH(sila klik)

Asal sampai hari Jumaat jek..
mula lah memikir..
nak balik kampung ke tak..tapi setakat ni..
dah 2 bulan kat sini..asal Sabtu Ahad mesti saya ada kat kampung..

tapi minggu ni..lain sikit..
tak ada langsung terkeluar perkataan nak balik kampung tu tau..
ciss..nak belajar jadi Si Tanggang kah kau Esah??lupa kan kampong????
minggu ni..saya cuma fikir..nak pegi Melaka atau pon ke PWTC
Kononye nak pegi Melaka tu sebab nak jumpa si Usop Wilcha dan geng Sinar FM**kantoi pulak dgr Sinar kan..orang tua macam saya..mmg suka dengar sinar ye**..
katanya..depa semua ada kat Dataran Pahlawan..Karnival Bank Rakyat..
Nak Pegi PWTC sebab ada book fair kan..bukan nak cari buku sangat..
saje nak jalan2 tengok buku dan tengok orang jual buku tu..kalau hensem..boleh mengorat..ehem3.;p


Akhirnya..saya membuat keputusan terbaik..






iaitu....


















BALIK KAMPUNG!!!




SEKIAN:))

8 comments:

KUREKURE COMEL said...

AA sengal....hehehe....kemain kompiden nk pi melaka..hehehe...

adoii....nnti kirim salam kat family tau...ckp kurekure comel....hehehe

aisyah ahmad said...

hehhe..AA ni mmg spesis ikutsukekaki jekk..hehe

mina..mak AA buat muke konpius bile AA kate.."mak..kurekure comel kirim salam"..

Mr iz said...

laaa ingat nak pegi pesta buku ke...melaka ke..he he he.... last and final...he he he....elok gak tu .... bole layan gulai kampung he he he...minta sikit...he he he

aisyah ahmad said...

ngeh3..balik kampong jugak yang best la Mr. Iz..hehe..sampai2 aje rumah tadi...masak lomak cili api maman dah terhidang..bestt oo..Mr. Iz nak yek..boleh3..ajak Mrs. Iz datang makan kat sini..huhu

Ezay Hadry said...

haha keputusan awak mmg terbaik la..baik balik kampung kan..haha tak banyak sangat abis duit

Nasriq said...

Oh Kome Durian Dah Berbunga, Moh Kite Balik Ke Kampung...

aisyah ahmad said...

EH:tau tak pe..dah la poket nipis ni..hehhe

TK:ishh..jgn disebut mende tak dek..kat jerantut derian tak menjadi la TK.

ctmarqonah said...

BHgus3... Anak yg baik ko ni... Bek blk kg dpt la ko mkn maman msk lemak.. Sedap 2... Errrrr xnk share skit ke ngan aku??? T_T

Lepas Follow, Tinggalkan Link Anda Di Sini Pulak Ye: