Tuesday, April 12, 2011

Kan Ke Best Kalau..

Sekali sekala makan makanan expired..best jugak kan..

Sebenarnya, dari kecik sampai sekarang saya ni jenis yang kuat berangan..
Kadang-kadang tu..bak kata eliyana..tak tercapai di akal mu..ehh..dah besalin ke die??*tibe-tibe *

Setiap pagi..saya bangun nak pergi sekolah..saya selalu berangan..
KAN BEST KALAU...
sekolah tu kat tempat lain..mesti tak paham kan..hikhik..
contohnya..hari ni..budak2 pegi belajar kat balai polis..
esok kat balai bomba..lusa kat hospital..tulat kat tepi kubor..dan begi tulah seterusnya..


Ape lah yang saya selalu merepek ni????

SEKIAN

5 comments:

.: iEyLa :. said...

bahaye kalau dibiarkan penyakit AA ni..huhu...da g klinic lom??hihi

Mr iz said...

he he he he... eh ok gak tu bagus juga idea berangan cik AA ni... he he .he..kalau Fikir secara benarnye....sesi pembelajaran dan lawatan..... he he he g balai polis blajar pasal polis... undang undang,apa itu jenayah.... kira pemblajaran secara interaktif.. betul ke...he he he he.... berangan bile direalisasikan akan menjadi reality.... he he he... kalau g kubur mungkin dapat menyedarkan diri kot... he he he

Nasriq said...

dah makan ubat belum pagi ni?

kang tersilap pergi ofis pulok kang... terjumpa hantu kak limah kang...

tepi kubur...

sambil nyanyi lagu seram...

injit injit semut, sapa sakit naik atas...........hihihihuahhauahuaa

KUREKURE COMEL said...

AA...kuat betul imaginasi anda..hehehe...


mina tak pernah terpikir mcm tu..kihkihkih...

aisyah ahmad said...

ieyla: kat gemencheh tak ade klinik 24jam..hehe

Mr. Iz: tu la pasal..kire pembelajaran di luar kelas la tu..kalau ditengok dari sudut keberkesanan belajar..konpem impak die pada murid..100% mencapai objektif..hehe

Nasriq:tak pe jek jumpe hantu kak limah..mmg niat nak jumpe die pon..nak tolong rebonding rambut die..;p

mina:heheh..orang kuat berangan..mcm ni la mina..hehe

Lepas Follow, Tinggalkan Link Anda Di Sini Pulak Ye: