Sunday, April 10, 2011

Jom Timbang Berat!!

Salam 4 all..

Semalam..cousin saya tolong timbangkan berat blog saya..boleh tahan beratnye..lalu..saya mengambil langkah untuk meng'slim' kan sikit blog saya. ni..itu sebab segala macam mende dah di remove..termasuk header saya tu..selepas diremove segala macam menda..jadi sedikit ringan lah blog saya ni..jadi..dipersilakan kepada readers sekalian untuk menimbang berat blog korang ye..sila la klik link di bawah..:)


Ingatkan kita aje nak kena timbang..Blog pon nak kena timbang yekk

credit to Adibah Nadzari sebab share link ni dengan saya..:)

SEKIAN:))

6 comments:

.: iEyLa :. said...

nk timbang berat badan xleyh ek kat sni??hihihi...

aisyah ahmad said...

ieyla..cube ieyla try test..kalo boleh..AA nak jugak..hehe

Nasriq said...

waaa... dah tak berat dah sini...bagus2...

KUREKURE COMEL said...

mina punya blog dah ringan..tuannya pulak tak ringan2...hehehe

Mr iz said...

he he nak g timbang gak la... he he he... blog AA nampak mcm dah slim je ni...he he he

aisyah ahmad said...

Nasriq: Berat badan tuan belog mempengaruhi blog gamaknye..hehe

mina:hehe..same le kite mina..macam mane nak meringan kan diri yekk..

Mr. Iz:Belog agak slim..tapi diri tak nak slim2..kenape ntah..hehe

Lepas Follow, Tinggalkan Link Anda Di Sini Pulak Ye: