Saturday, March 12, 2011

Dah Musim Die La Ni..

Asal sampai aje cuti sekolah..melambak lah kad kawen orang sampai ke rumah kan..sampaikan tak ter pergi jadinya...dan saya sangat jeles bila dapat kad kawen dari kawan-kawan..jeles sebab die dah nak kawen..tapi saya???alahaiii...sedih memikirkan jodoh..

Geng-Geng saya masa diploma dulu semua dah kawen dan beranak pinak..cuma saya aje yang menumpang kasih anak orang..alahaii..sedih rasenye..

Bila tengok geng-geng saya dah ade suami..ade family sendiri..rasa macam nak jugak ade macam tu...alahaiii..sedih lagi..

.Semalam saya call best pren saya...dan dia baru je sebulan kahwin..Gyah namenye...Gyah kate..best kahwin ni dan die menyesal kawen lambat..habis saya ni macam mane??.alahaiiii..sedih nye saye..

Alahaiiii..gedik nye la pompuan ni kan...sibuk sangat nak kawen bebagai..

|
|
|
|

PUAN???????

HAHAHAHA..actually kat sekolah saya..semua nya Encik-Encik dan Puan-Puan..jadi..bila kakak kerani tu buat notis ape-ape..die selalu tersasul tulis kat saya PUAN SITI AISYAH...alahaiii..boleh pulak macam tu kan..Jadi saya memotivasikan diri saya sendiri..bahawa..itu adalah satu doa..dan akan direalisasikan tahun ni jugak!!kihkihkih..GATAIiiii!!!

**Nasihat dari Gyah:.."ecah...insyaALLAH..sampai masa..ade la nanti ALLAH bg jodoh ko tu..ko jangan risau ok..ko sekarang dah ade kerja..ko kumpul je duit dulu..lepas tu..ade duit lebih..bagi kat aku.."..haaiiyyaarkkk!!!senget punye gyah!!;p

SEKIAN:))

5 comments:

Enh Ear said...

ahks.. sama lah kita... kat sekolah semua dah puan2...
yang cik ni pun blh jadi puan...

aisyah ahmad said...

tu la pasal..tak pasal2 jadi Puan kite ni kan..hehe

Mr iz said...

sabar je..nanti sampai la jodoh nya tu ye... berdoa dan tawakkal je la... eh ntah ntah besok bertemu bakal sijodoh ....he he he

aisyah ahmad said...

mr iz:mmg hari2 doa pon..huhu..mudahan2an tahun ni..sampai le jodoh saye..ameen..huhuh

Miss Sunshine said...

Huhuhu...
semenjak umur meningkat ni, perasaan nak kahwin ni pun membuak-buak.. Normalkah perasaan itu? Huhuhu

Lepas Follow, Tinggalkan Link Anda Di Sini Pulak Ye: