Wednesday, February 23, 2011

Panduan Pelaksanaan j-QAF

Salam 4 all

Saya nak share link untuk guru-guru j-QAF buat rujukan mengenai Panduan Pelaksanaan Model P&P j-QAF..jadi..guru-guru j-QAF yang terlibat, boleh lah klik di link bawah ni ye:


P/S : Saya plan untuk tambahkan satu lagi page dalam blog saya ni..iaitu page j-QAF..niat saya, cuma untuk berkongsi maklumat-maklumat mengenai j-QAF dengan guru-guru j-QAF di Malaysia..semoga terlaksana..:))

SEKIAN..

4 comments:

Heidi Shafiq said...

:)

KUREKURE COMEL said...

kite.....bkn cikgu....tp kite suke jd cikgu...tp kite tak layak...hehehe...



hope jd cikgu yg baik ye...no garang2...hehehe

Nur Hanani said...

Bagus gak tu. Sekurang-kurangnya orang yang tak tau mcmana pelaksanaan J-Qaf dapat tau..:)

Entri Terkini: Abang posmen suka barang saya ehh?????

aisyah ahmad said...

heidi syafiq: :)

kurekure comel: tak pe mina..mina boleh jadi cekgu untuk anak2 mina..:))

nur hanani: harapan saya pon macam tu jugak..:)..wahh..menarik entry abg posmen ni..WAJIB baca ni..:)

Lepas Follow, Tinggalkan Link Anda Di Sini Pulak Ye: