Saturday, January 8, 2011

Saya balik kampung!!

Salam 4 all..

Dah 2 minggu tak balik kampung..so, sekarang..saya di kampung lah..sejuk aje..macam duk kat cameron highland tau..kipas pon pasang volume 2 aje..mandi sehari sekali sebab air sejuk sangat..mesin basuh pon kurang aktif..tapi hari ni tak hujan..mendung aje..so, seronok lah keluar pusing-pusing jerantut kan...:))



Gambar orang2 yang belum sedia untuk bergambar ;p


Traffic light ni baru siap.wahh. Jerantut Maju!!
**hari siang lagi.. 
Mak kate..kita kena cari car seat untuk Khaled al-Waled..nak tunggu pegi kolumpo...tak tahu bila..sebab abah saya sangat sibuk...maklum lah..musim banjir..abah tak boleh tinggalkan daerah nye..jadi..kami pon singgah lah ke kedai ape ntah name nye..kedai tu memang jual segala macam keperluan baby..kire memudahkan orang Jerantut la..tak payah nak pegi kolumpo semata-mata cari barang2 baby..walker,carrier, stroller, car seat n seangkatan denganya semua ada jual TAPI..tak dek lah brand Maxi-Cosi, Maclaren bebagai yeh..yang ade cuma My Dear..Kire boleh aje lah..yang penting..car seat tu selamat dan selesa untuk Khaled.  Pilih punya pilih..berkenan tengok yang kaler merah tu..harganya nya pon murah aje..RM289..dan tokei bagi kurang lagi rm250..terima kasih amoi!!:))

Muka tak de perasaan

Pon sama~~
Lagi best naik trolley rupe nye 
Last2..tido..penat sangat agaknya

Hari dah malam..
Walaupon setakat keluar ke Jerantut dan bukan Kuala Lumpur..saya, mak, dan adik tetap balik rumah lambat..Jerantut lagi besar dari kolumpo ok!!tak percaya??tengok peta!!;p

SEKIAN:))

No comments:

Lepas Follow, Tinggalkan Link Anda Di Sini Pulak Ye: