Sunday, January 16, 2011

Port Dickson Part II (Part III belum tentu ada ;p)

Salam 4 all..

p/s:entry ini banyak gambar, jadi saya mintak maaf seandainya lembaps.:)

Hai korang-korang..(sambil lambai tangan ni tau..;p)..tak tahu nak letak tajuk ape sebenarnye entry kali ni..dalam otak ni macam-macam menda nak bercerita kat blog..ok..satu-satu ye..

ok..bangun pagi tadi, saya terus snap gambar bantal busuk 'dia' ni..27 tahun masih ada bantal busuk ok!!

tu..yang kecik tu bantal busuk die la tu..;p
lepas tu, saya keluar tinjau-tinjau apa yang menarik di luar yang boleh di snap..tapi..tak ada yang menarik di mata saya..sebab yang ada hanya perempuan yang berbikini di tepi pantai..ouhh..menjengkelkan + membosankan!!!

penat control ni tau..;p
lepas tu, saya pon terus online..kononya nak post satu entry pagi di Port Dickson..tapi malangnya, jalur lebar saya buat hal.mujur malam ni dia dah sihat..

bangun pagi..perut mesti lapar kan...so, dengan muka tak mandi, pakai bedak tebal-tebal, sembur perfume banyak-banyak dan terus cari kedai makan untuk sarapan..act, ada aje breakfast coupon untuk 2 orang..tapi malang nya, tak ada rezeki..kami sampai aje di kafe tu, diorang tgh sibuk-sibuk clearkan semua..;(

nasi lemak mak cik ni sodapp
bila perut dah kenyang, kami pun balik bilik semula dan mandi!!nak pegi jalan!!!yeaaayyy!!!nak tau pegi mana???

Pasaraya Besar GIANT!!!
hahahhaa...jakun betul minah 2 orang ni..Kuantan ada Giant..Subang Jaya pon ada Giant ok!!alasan kami pergi ke Giant Lukut ni adalah..GIANT LUKUT BARU BUKAK dan nampak menarik!!heheh..dasar jakon!!!;p..dalam Giant tu pon masih buat jakon.

cantik kan yang warna hitam tu..siap ada corak lagi tau.
sebab tu snap.;p
Sabtu adalah hari tanpa beg plastik ok!!

Dalam Giant tu, ada kedai jual baju budak2 tau..nama kedai tu  Jasmine's Closet saya pon beli satu untuk si Khaled al-Waled..baju kat situ semua comel-comel tau..

Ini lah kedainya..:))
Cantik kan..:)
Lepas pegi Giant, kami pergi ke Seremban 2..tengok wayang...Cerita Khurafat..next entry saya cerita pasal Khurafat tu ye..:)

Dekat Seremban 2 tu..banyak nye lah kedai-kedai yang menaikkan nafsu perempuan seperti saya..sana 30%..sini 40%...arghhh!!tertekan tau!!tak tahu nak beli apa..lepas tu..disebabkan kasut saya dah ala-ala haus gitu..saya pon buat keputusan beli kasut baru!!yeaaayyy!!!;p

suka la tu..dapat kasut baru..mengade!;p

Kaki macam gajah.size 9!!hahaha

kononye cute la tu..piiirahhh!!;p

Eh..kata pegi PD..mana gambar pantainya??

Pantai...
haaa..ini aje yang saya snap..bukan apa..tadi hari panas sangat..saya kan puteri lilin..mana boleh mengadap matahari sangat..;p

Dan gambar yang terakhir adalah gambar orang yang pegi PD sekali dgn saya..PEREMPUAN OK!!dan jangan risau..saya tidak bernafsu kepada perempuan...juga bermakna saya bukan Lesbian.;p

Dian Hana

OK..cukup lah untuk malam ni ye..nanti saya cerita lagi..

SEKIAN:))

1 comment:

Anonymous said...

Nafsu kat laki xpe. Huhu. Pinjam bantal busuk awak? Huhuhu. Dah hilang bau kat bantal tu baru saye pulang. Hehehe

Lepas Follow, Tinggalkan Link Anda Di Sini Pulak Ye: