Sunday, January 30, 2011

Pelajar IPGRM

Salam 4 all....

Wahai readers sekalian alam..saya agak lama tidak menupdate blog ni kan..tapi blog saya takkan bersawang..sebab korang-korang still ada untuk membacanya..terima kasih ye...:))

Ok..seperti yang seantero dunia tahu yang saya telah kembali menjadi pelajar di IPGRM(Institut Pendidikan Guru Raja Melewar)..saya mesti lah nak bercerita pasal tu kan...untuk pengetahuan semua..saya baru aje habis orientasi minggu lepas..orientasi kali ni..tak ada lah rushing sangat..kira ok ok aje la..mungkin 'pelajar-pelajar' KPLI semua ni dah terlabih umur..jadi pihak AJK tak sampai hati nak push kami terlebih..maklum lah..kebanyakkan nya mak-mak dan bapak-bapak orang..yang handle tu pulak budak umur 20-24 tahun..serba salah lah diorang nak marah-marah kami..hehe

Apa-apa pon, pihak AJK IPGRM memang terbaik lah..diorang layan kami macam layan kakak dan abang diorang..lepas tu..diorang memang respect kat kita ni..terima kasih adik-adik IPGRM..:))

Di IPGRM..ada 10 Unit semuanya..5 Unit KPLI-SR...5 Unit KPLI j-QAF...jumlah ambilan tahun ni pulak...207 orang kalau tak silap nya dan lebih kurang 20 orang yang TIDAK BERDAFTAR...pelik ye..ada jugak yang tak sudi...ish...ish..ish..

Dan seperti biasa...kalau dah nama nya orientasi.mesti lah ada baju rasmi nya kan..semua bakal-bakal cekgu ni WAJIB ada baju dan tudung putih dan kain hitam untuk perempuan dan baju putih seluar hitam untuk lelaki..bila pakai macam tu beramai-ramai..rasa macam muda remaja..macam budak sekolah gitu...seronok jugak ye..

Ok..jom tengok gambar............
Unit: PAI 2
ehem3..baju sape paling glemer??mestilah ai...;p
Kipsas's pre-reunion..;p
Ni ex roomate saya!!
Hazirah pon ade!!
Pelajar lelaki memang tak ramai
Pelajar Perempuan KPLI j-QAF
Pelajar Perempuan KPLI-SR
Masa dah nak balik Pahang..saya jumpa kereta Uncle  ni tau..gile gamble Uncle ni bawak kereta ni..tingkap memang semua tak ada...ekzos nya ditambat dengan tali...cermin depan dan belakang memang dah tak ada..jap2..mana dia letak road tax  die ek?????;p
cayaa lahh uncle ni!!
SEKIAN.:))

3 comments:

KUREKURE COMEL said...

wahhh...bakal cikgu la ni....camat tgh hari cikgu...hehehe

aisyah ahmad said...

Hehe..kurang lebih gitu le kurekure comel...:))

yus said...

Salam, kenal sy? Yusrizam BIn Ibrahim ;) sama-sama orientasi :P

Lepas Follow, Tinggalkan Link Anda Di Sini Pulak Ye: