Sunday, January 2, 2011

Izamir Ridzwan Pendrive Giveaway

Salam 4 all..

First sekali..terima kasih kat enhear sebab mengtag saya.:)) dan saya nak awak tahu yang saya betul-betul menghargai nya..*baik tak saya?..;p*

Actualy, untuk pengetahuan korang, ni merupakan kali pertama saya join menda alah begini selama saya berblogging..*nak kata saya kuno??silakan..sbb memang iya pon..;p..*..dan antara sebab lain saya join adalah kerana IR tak banyak 'songehh'..senang aje untuk join giveaway ni tau.. tak percaya..tengok ni:-
1.Mesti jadi follower blog Izamir Ridzwan..(WAJIB ok!!) -checked

2.Buat entry bertajuk Izamir Ridzwan Pendrive Giveaway dan link kan ke entry tersebut -checked

3.Mesti letak poster ini dalam entry dan sidebar (linkkan ke entry ni juga) korang -checked
Izamir Ridzwan Pendrive Giveaway
4.Tag sekurang-kurangnya 4 orang rakan.. Kemudian, masuk blog rakan yang korang tagged tu, dan maklumkan di entry terbaru mereka yang mereka kena tagged dalam entry korang.. Jangan lupa kasi link sekali kat mereka.. Nanti susah pulak meraka nak cari kan..
-checked

5) Akhir sekali tinggalkan URL entry yang korang buat tu kat entri tersebut.. Itu jer.. -checked


Amacam???senang kan..so, apa lagi..jom lah kita join sama-sama..


p/s:join untuk suka-suka aje..seronok dapat tag orang dan di tag orang..:)


SEKIAN:))

4 comments:

Enh Ear said...

salam perkenalan.. hihih..
kita cuba ye.. mane tahu daapt.. t kita bahagi 2 pendrive tu.. ahks

aisyah ahmad said...

Salam Perkenalan..:)heheh..ye enh ear..kite cube..try..test..kalau dapat..kite share2 la..2weeks enh ear guna..2 weeks saya guna..ok?;p

taufiq helios said...

xie xie...esok fiq buat yek..thanks taw sbb ajak fiq join :)

aisyah ahmad said...

hehe..okehh fik..enjoy the contest ya!!:))

Lepas Follow, Tinggalkan Link Anda Di Sini Pulak Ye: