Tuesday, January 11, 2011

Hari Jadi Beliau

Salam 4 all

P/S: Awas entry ini banyak sedikit merapu.

Saya tak tahu lah sekarang ni saya betul-betul sibuk atau saya sengaja menyibukkan diri. Baik..saya teruskan dengan cerita yang berkaitan dengan tajuk entry.

Ok..macam ni..Ahad malam Isnin baru-baru ni, abah saya ajak saya satu family keluar makan..maklum lah..semenjak anak-anak abah dah bekerja ni..macam susah sikit nak kumpulkan anak beranak setempat..
Makan malam tu jugak kira macam in advance birthday celebration untuk adik saya iemah ahmad (15 Januari 1987)..dan sorang lagi adik saya..firdaus ahmad (11 Januari 1989).<--manusia yang  sorang lagi ni memang sibuk memanjang..kurang sibuk sikit je dari PM..die tak balik kampong..jadi die sorang aje lah yang tak ada malam tu..

iemah ahmad

Middle Earth, Jerantut

sarah ahmad & mak

aisyah & iemah ahmad 
model wajib saya la tu..baju putih tu

ni Mak Abah saya!!*besor yek cincin abah saya ;p

Kami aje yang ada kat kedai tu

beratur duk layan AJL 25


Apa yang kami makan adalah macam-macam..kat situ makanan yang ok nye..western food die aje le..tengok aje la decoration kedai nye tu kan..haa..korang jangan ingat kat Jerantut ade warong aje..sekarang dah semakin maju..harap maklom..

Ok..di kesempatan ini..saya ingin mengucapkan:

1.Selamat hari jadi kepada adik saya iemah ahmad dgn ucapan:
ellehh...aku tau ko mesti bace blog aku nihh..ko kan kekononye silent reader aku..hohoh..wehh..selamat hari jadi la adek imah yekk..aku sayanggg ko...mitak2 ALLAH beri murah rezki ke ko yek..mudoh le dapat keje..dapat suami hok molek perangei..lagi kaye lagi bagos..boleh aku tumpang sekaki..hohoho.. mende-mende pon selamat hari jadi lah yek..terima kaseh la sokmo jadi bank no.3 aku lepas mok n aboh..heheh..ALLAH bless u my dear imoh!!:))

2. Selamat hari jadi kepada adik saya firdaus ahmad dengan ucapan:
confirm ko tak bace blog aku nih..hehe..ape2 pon..aku sayang la ko tu jugek..sebab ko adik aku kan..gile ape tak sayang adik badik..walaupon sokmo jek begadoh ngan ko tuh..sebagai kakak yang sangat3 baik...aku tetap sayang ko..aku ni mulut jek kadang tu jahat..hati bapokkk baek..pecaye lah..;p..ok pidaus..hepi befday yekk..semoga ALLAH permudahkan urusan ko ye..semoga semua cita-cita ko tercapai...ameen..
Ikhlas Menyanyangi korang:- 
Aisyah Ahmad a.k.a kakde
**kan dah cakap..entry ni merapu..sori yek..;p

5 comments:

zOeY zAu YaH said...

eppy bsday untuk mereka =)

Anonymous said...

Il semble que vous soyez un expert dans ce domaine, vos remarques sont tres interessantes, merci.

- Daniel

aisyah ahmad said...

zoey zau yah:

iye..tq..:))

anon:sumpah saya tak paham ape kamu cakap..sori..;p

Ana said...

hoho.. kakak yang prihatin :)

aisyah ahmad said...

hehehe..prihatan sesangat...hehehe:p

Lepas Follow, Tinggalkan Link Anda Di Sini Pulak Ye: