Tuesday, January 4, 2011

GA Saya Nak Phone Casing

Salam 4 all..

O..GA yang kedua saya join..hehehe..saje suke-suke...mane tahu..kot-kot phone casing ni jadi hak milik saya..;p
saya nak ni!!

ok, untuk pengetahuan korang, GA yang kali ni pon senang jugak nak buat..itu lah sebab saya join..terima kasih kepada theroseputih sebab invite saya..:)

Kenapa saya nak phone casing ni??
Saya TAK ADA phone casing!!
SAYA NAK PHONE CASING KERANA...Tengok la tu..sian telepon saya..tak pakai baju..semalam saya mimpi telepon-telepon saya mintak dipakai kan baju..*theroseputih, boleh bagi 2 phone casing tak?.sbb nanti telepon saya akan jeles sesama sendiri bila sorang je yang dapat baju.;p*..dan rentetan daripada mimpi tu la..saya join GA ni..lagi pon..lagipon theroseputih..kesian tengok badan telepon saya tu..dah calar balar..kesian kan?..;p...phone casing tu comel je kan..tapi kan theroseputih..boleh tak saya nak phone casing kaler pink + hitam..*wahh.belom dapat dah demand kan...;p*..last but not least..kalau lah phone casing itu kepunyaan saya..saya akan tayang-tayang sama orang lain..dan bila orang tu kat.."eeee..cutenye nye phone casing awak aisyah..beli kat mane?"..dan saya akan jawab dengan bongkaknye.."theroseputih yang kasi.."...mesti orang tu akan cari theroseputih untuk beli phone casing macam saya kan...;p..*ok tak ayat bodek saya??;p;p*

saya nak tag kawan saya..walaupon ianya hanya perkara sunat di dalam ini GA..;p

Jeles ye tengok saya join..ok..meh klik kat sini-->memang jeles pon<--

p/s: saje letak gambar enset sebab nanti theroseputih kena buatkan phone casing yang boleh fix dgn telepon saya...;p

SEKIAN:))

5 comments:

therosputih said...

baik punya bodek...hehehe...gud luck tau...tp kalu menang, takleh ah bg dua, sbb nak bg 5casing utk 5pemenang...

thanks join...

Enh Ear said...

almak... aisyah... saya dah join dah... khkih... bodek lagi kat therosputih tu.. dia suka kalo kena bodek ni.. ahks.. jgn marah ye...

aisyah ahmad said...

therosputih:
hehe..dapat 1 casing pon xpe dah..hehe.tp 2 lebih afdhal..*nak jugak tuu..;p*..thanx tau invite..:)

Enh Ear:
alamak...ye ke..keteapi saya l=la yang lambat ni kan..heheh..ok..papepon..gud lak yekk..:))*mintak2 le kite menang..;p

cikanna said...

ok nnti saya join ya..
tq tag

aisyah ahmad said...

ok cikanna..:))

Lepas Follow, Tinggalkan Link Anda Di Sini Pulak Ye: