Wednesday, December 29, 2010

Si Mata Bulat

auuuuu...chaakkk....

makin besar makin suka meng'vacum' segala menda yang dia jumpe..
*vacum =mengutip semua menda masuk dalam mulut..tak pon menggigit semua menda sepeti di atas..


menurut mak nye..ni adalah muke khaled tengah sembelit..sian khaled..die berak 5x sehari..memang macam tu dari lahir..
*yg penting.tetap comel...huhu 

Khaled memang  suka sangat posing bila nak snap picture..
comellllll

Khaled Comell!!!!saya suka picture ni!!!khaled sangat hensem
*ala2 muke ceti mintak utang kan..heheh..;p

ooo..patut la khaled comell..mak cik die pon comel jugak rupenye..;p
Mak cik khaled yang TAK bermata bulat..tetapi sepet terlebih..;p
Memang entry yang ini malas nak menulis...saje nak bagi tau yang saya ada anak sedara yang sangat comel..;p

**saya curik all the pictures dari FB kak ngah a.k.a mak Khaled al-Waled...:)

SEKIAN:))

No comments:

Lepas Follow, Tinggalkan Link Anda Di Sini Pulak Ye: