Tuesday, December 28, 2010

Saya Join BlogLarian!! Anda??

Salam 4 all..

Ehem3..dulu..sebelum saya ada blog, saya memang dah ada tabiat suka membaca blog orang..masa tu..saya tak ade dengar sangat perkataan Blogwalking ni digembar gemburkan orang...

Sekarang...saya dah ada blog..saya masih jugak ada tabiat lama saya itu..iaitu berBlogwalking..*cewahhhh..dah pandai guna itu word ok!;p*..Banyak tau benefit saya dapat dengan berblogwalking...antaranya:-

--> dapat idea untuk mencantikkan blog **hehe..iyeee..saya tau, blog saya memang tak cantik dan tak menarik..maka sebab tu lah nak cari idea..untuk cari idea..haruslah bersiar-siar di blog orang kan..;)

--> dapat meramaikan jumlah kengkawan..**saya jumpe blog orang kampong saya!!sukee!!heeee

--> dapat new knowledge la..nak2 kalau blog yang suka bagi tutorial yang boleh saya ciluk...memang saya suka..;)))

--> Sharing is caring kan..so, boleh lah saya share opinion saya dengan bloggers lain..**ini agak kurang berlaku..heee..sebab, selalunya saya akan hanya menayapa tuan tanah di shout box mereka..

BlogLarian
***************
BlogLarian???
------ini saya copy dari BlogLarian------

korang mesti selalu berblogwalking kan...sekali blogwalking..mesti nak kene bukak banyak windows atau tabs kan...okes...kt Bloglarian ni...kami buat entry yg mengandungi 5-6 blog dalam frame yg berasingan...okes...setiap entry..korang bukak kepada tab yg baru...dan korang leh blogwalking trus 5-6 blog dalam 1 tabs tu...ade paham???kalau korang tak paham....gi la bukak sendirik..then cuba...so..jimat masa loading time..dari semasa ke semasa...blog ini akan diperbaiki untuk meringankan page load...tujuan blog ni diwujudkan adelah...memudahkan dan menukar selera berblogwalking masing-masing...

***************

BlogLarian memudahkan Blogwalking saya!!Anda??
Nak join BlogLarian jugak??Boleh lah klik saya juga mahu join!!

Saya mahu tag kawan saya yang ini**include kawan maya ok!:


special thanks to Samaniah sbb tag saya!!
**saman!!blog kamu sangat menarik!!jelessss ;p
p/s: sebenarnye saya pon tak tau le betol ke tak cara saya join BlogLarian ni..hehe..tak pe..cube..try..test yekkk..;p

SEKIAN:))


3 comments:

EIGHT IS SAMANIAH said...

blog kite bese2 je..tak banyak wane2 macam blog anda..pasni mesti banyak kunjungan dri bebudak bloglarian..teheee

aisyah ahmad said...

eceececehhh..merendah diri yang sedia ketoto plak budak saman nihh...heheh..neway..tq saman sbb tag akak tau..;))

FareedSairi said...

dah ada rumah sewa belum? da lama tak daftar org sebenarnya. hehehe

Lepas Follow, Tinggalkan Link Anda Di Sini Pulak Ye: