Monday, December 27, 2010

Button Like

Salam 4 all..

Hari tu, ada kawan saya tanya macam mana saya add button like kat bawah setiap entry blog saya...saya tak dapat nak bagi jawapan pada kawan saya tu macam mana saya buat...bukan kedekut ilmu..tapi makcik botol-botol lupooo...

Saya pon gigih lah mencari tutorial yang mudah untuk add button tu dalam blog...setelah bertanya kepada MR.Goo a.k.a Mr. Google..banyak sangat yang keluar nya..maka, saya pon harus lah memilih tutorial yang paling senang untuk kawan-kawan ikut..

Membebel panjang pulak saya kan..ok..sekarang..sila lah klik di sini...dan selamat meng'like' lah ye..:p

Credit to:liyanaa


SEKIAN:))

No comments:

Lepas Follow, Tinggalkan Link Anda Di Sini Pulak Ye: