Monday, November 29, 2010

Entry Bebas

Salam 4 all..
**alasan tajuk entry sebegitu: tak tau nak letak ape..;p**
sekarang saya di kuala lumpur..tujuan ke mari..esok..adik saya..iemah ahmad nak konvo..congrats iemah!!

seperti biasa..kalu ke KL..memang tak tido tempat lain dah melainkan Seri Pacific Hotel..alasan..abah saya dah bejaman jadi member kat sini..so banyak le advantage nye..antaranya..room rate harussss lah murah..kalau makan pon dapat murah..murah nye bukan sikit2..tapi banyak2..

hari ni..abah amik suite room..selesa??of coz la..TAPiiiii...ade jugak lah ketidakpuashatiannye kan..tadi..mase cik kak tu hantar saya sekeluarga ke bilik..die salah floor laaa..sepatutnye tingkat 30..tapi die bawak ke tingkat 29...adeii..nak tegelak pulak tengok kekalutan cik kak tu mintak maaf kat mak n abah..**takut kami p comment kat boss die la tu**


 model sedang bercatwalk di situ

Sile lah masuk....:))

mula-mula masuk..memang clean n clear..tak lama lepas tu..ala2 tongkang pecah..alasan saya pada mak:"kita duduk sini kite bayar..biar kite sepah kaw2..padan muke koncu2 hotel mengemas.."**jahat??tak de la..kejam cket jekk**

condition:selesa..TAPI...nak extra bed lorrr..;(

**gambar ini tidak bermotif**

seperti biasa..model wajib saya...ala comei die...khaled tidor sekejap2..dan kerja nya becakap aje..maybe sebab dia jumpa new environment..so..ala2 jakun gitu anak sedare saya yg sorang ni..

ok..ni yg buat masalah...button TV itu tak functioning..memang rase nak marah..call room service..lambat pulak die datang...adeiii...geremmm**mule menyumpah**

last2..si budak maintainance datang..bawak extension plug maka buruk lah rupe keadaan floor bilik saya..**dua kali menyumpah**

setelah menyumpah..baru ianya menyala..

ni lagi satu problem.biase nye..sebelum2 ni..memang die provide cable utk connect ke internet..tapi hari ni..tak dek..**lagi sekali saya menyumpah**..setelah saya call room service..selepas lbh kurang 15minutes..baru si housekeeping datang menghulurkan cable..walau nak marah..saya tetap menyambutnye dengan senyum...**budi bahasa budaya kita..;p** 
ni memang gilosss nak mamposs...tapi..disebabkan amik suite room..so..surf it for free lorr...kalu tidak...tak dek kije lah saye nak online sampai RM50 per day!!
**celcom broadband pon RM68 PER MONTH ok!!!**

ehhh..budak comey lagi!!harussss laa ade muke die di mane2..


ok..bile anda..anda dan anda duk di suite room ni..anda akan dapat benefit menda alah berikut:

p/s:translate sendiri yekk..;p

~buffet breakfast at club lounge or at zende restaurant
~evening cocktail is served at club lounge
~coffee, tea, juices and soft drinks at club lounge throughout the day
~complimentary local calls(only 03 codes)
~complimentary usage of meeting room
~complimentary shoe shine service
~complimentary pressing of a bussiness suit per day
~complimentary laundry or dry cleaning(2 pcs per day)
~20% discount on loundry
~20% at the Ledang SPA
~complimentary broadband in room
~complimentary internet facilities in the club lounge
~check in and check out facility at club lounge
~priority late check out until 2.00p.m

ni antara benefit yg kita akan dapat.. ade yang saya teruja..dan ada yg saya tak teruja mane la..

ok..jadi..kesimpulannye..jemput le datang menginap di sini ye..:))

SEKIAN:))

No comments:

Lepas Follow, Tinggalkan Link Anda Di Sini Pulak Ye: