Sunday, October 17, 2010

Masih

Salam 4 all..

ehem3..testing...1..2..3..ok..

saya dah lama tak update blog--->>arghhhhh..cliche..asal lame tak menulis..mesti ayat ni je yang keluar..

ok..sebenarnye.saya masih tak lupa yang saya ada blog...saya juga masih lagi tak lupa password  blogspot saya ni...dan saya masih hari2 boleh update blog..walau bagaimapun[<-dekat ke jauh eja dia?] saya cukup tak suka update blog pakai telepon tangan...dengan keypadnya kecik**padahal jemariku yg gedabak**...pastu..screen nye pon kecik...adusss...mmg tak puas...cukup lah sekadar mengapdate fesbuk...

dan seperti 3 bulan yg lalu..sekarang saya masih di KAFA (i) Masjid Al-Falah..menjadi tukang didik yang tak terlatih dan masih bertatih...**cewahh**

sekarang..musim isi borang...maklum lah..saya kan dah qualified..jadi nya wajib lah bagi saya untuk mengisi segala borang kerja yang ada...semalam nak isi borang Jeqaf...tup2..ini yang keluar..
tak ke sakit hati saya dibuatnye...**tapi sebenarnye..saya pon tak sure..betol ke ini website nye...hehe**..pin number saya..seperti biasa...abah saya lah yang akan membelinya..terima kasih ye abah..kali ni..saya try mintak semua yang ada...dapat tak dapat tu belakang cerita...sbb saya dah seronok dengan kerja saya sekarang.:))...sangat enjoy dengan anak2 murid yang comel...

saya nak tepek gambar anak murid saya ni..meh tengok








 tengok lah tu..budak2 saya..semua cute2 kan..budak2..memang macam ni..diorang tak fikir ape2..yang diorang tahu..happy memanjang..main aje keje nye...selalu saya marah diorang...lepas tu..saya rasa serba salah...sbb saya fikir..mesti diorang akan menyampah kat saya...tapi rupanya saya silap...budak2..bukan macam kita yang dah tua ni org dewasa...diorang tak simpan dalam hati...ada sorang tu..boleh kata hari2 dia wat saya marah..tapi..hari2 nak balik..dia mesti salam saya dan mintak maaf dan cakap.'assalamualaikum ustazah'**melting**...lepas almost hari2 dia belikan gula2 untuk saya...budak2...memang sweet....minggu depan..makna nya esok la...nazir nak datang pantau..tak tau la macam mane...sangat takut..kene sediakan ABM..cantikkan kelas...adusss...risau..

ok..
SEKIAN..:))


No comments:

Lepas Follow, Tinggalkan Link Anda Di Sini Pulak Ye: