Friday, October 29, 2010

kulit mulus..tulus..fulus melayang..adessss

Salam 4 all..

Wahh..panjang ye tajuk entry kali ni..motif??nak cerita..tadi saya pegi Mayfair lagi..*wahh..banyak duit ko ye cik esah**;p...ishhh..xde la bekepuh pon duit saya nak pegi buat facial..sekali treatment Ringgit Malaysia Dua Ratus dan Empat Puluh SAHAJA**giloss mahei**..saya kan ada promotion package tu lagi..so.dapat lah discount 50%...dekat 2 jam die sental muka saya..

keluar je dari bilik tu..dan2 je consultant tu kate..muka awak nampak berseri...lebih cerah dari tadi...saya pon senyum aje..dalam hati mengutuk"yo ooo je ko ni..aku makan nasik..xmakan puji2 ni..aku pon xdok duit nak belanje ko makan kat restoran mamak 24jam kat depan tu*....excuse me..goli den dgr die kate gitu..ok2..saya faham..dia WAJIB jaga hati saya..sebab dia takut saya tak datang buat facial kat situ dah**padahal mmg saya tak nak buat kat situ dah pon lepas ni..gilosss maheiii**

Balik rumah..dekat sepuluh kali belek muka depan cermin...**bukan perasan cantik**..tapi suka tgk kulit muka..macam fresh gitu..lepas tu..pegang kat atas hidung ni..wahh..sudah licin..tidak tersekat2 oleh bintik hitam..

Actually..muka saya bukan lah jenis rosak tahap gaban..saja gatai2 nak pegi buat facial..sebab 2010 tak penah buat facial lagi..servis kat Mayfair tu..memang ok la..

Jadi..bilakah kali terakhir anda berfacial??

**perlu ke saya call abah dan kata:"hello abah..duit kakde dah nak habissss"agak2 abah paham tak maksud tersirat saya??;p;p***

SEKIAN:))

No comments:

Lepas Follow, Tinggalkan Link Anda Di Sini Pulak Ye: