Tuesday, June 1, 2010

Saya Mintak Maaf yeee..

Salam 4 all..

Cuaca sagat panas sekarang..iyaaa..panas betol...satu hari..kena mandi 5x.baru selesa badan...sangat panasssss..ok..saya bukan nak cite pasal hari yang panas...tapi saya nak amik kesempatan kat blog saya ni utk memohon maaf kepada semua yang mengenali diri saya..sama ada di blog..atau di luar...(ayat bajet glemer la ni..;p)..segala kesalahan yang saya lakukan..samaada sengaja atau tidak..harap jgn di simpan di dalam hati....

Alhamdulillah..sekali lagi saya terpanggil untuk mengerjakan umrah...tapi kali ni..saya pegi dgn wan saya n pak cik saya aje..saya tak pegi dgn mak abah...mula2..adik saya nak ikut..tapi kuota utk pakcik saya dah penuh..saya lah org terakhir...alhamdulillah...syukur sangat rasanya...saya selalu berdoa..mintak ALLAH menjemput saya untuk ke 'sana' lagi...alhamdulillah..doa saya termakbul...dan i'ALLAH....flight saya adalah pada 4june2010..jam 9mlm...dan 29may baru2 ni..saya pergi kursus umrah...alhamdulillah..semua berjalan lancar..

Tak ada apa yang diharapkan melainkan ALLAH mempermudahkan perjalanan saya ke sana dan memberikan saya kesihatan yang baik untuk saya beribadat kepadaNYA...

Di kesempatan ni..saya jugak nak mohon maaf kepada semua kawan2 yang telah hantar kad kawen kepada saya....saya mintak maaf sbb tak dapat datang..dan saya doakan kawan2 semua bahagia dunia akhirat bersama pasangan masing2...

Akhir kata..saya amat menyampah+benci+sakit ati tgk rejim zionis yg suke2 ati die nak tembak2 org...die tu sape??suke2 ati nak halang2 kita semua utk bagi bantuan pada saudara mara kita di palestin tu??
semoga apa yg zionis buat ni mendapat balasan yg secukupnya dari ALLAH..dan semoga ALLAH melindungi saudara seISLAM kita di Palestin dan di seluruh dunia...

**skema sikt ye..hehehe...terima kasih kerana membacanya...

SEKIAN:)).

2 comments:

ziera said...

saya da rajin update blog..yeah..!!

aisyah ahmad said...

hehehe.....tekena plak mok cik..hehe..bagus2...rerajin la selalu..hehe

Lepas Follow, Tinggalkan Link Anda Di Sini Pulak Ye: