Sunday, June 20, 2010

ALHAMDULILLAH..selamat..

Salam 4 all..

ok..sangat sudah lama saya tidak mengapdate blog ini..dan saya sangat rindu untuk menulis di sini...:))

alhamdulillah..saya telah selamat menunaikan umrah..saya sampai ke klia pada 17jun2010 pukol 2.00ptg..dan abah saya telah menjemput saya di klia..

tak ada org boleh menafikan yg pengalaman pergi ke tanah suci adalah amat sangat menyeronokkan...kalau u all tak percaya..cuba lah pergi sekali...confirm lepas tu..nak pergi lagi..dan lagi..dan lagi..**ade sifat tamak di situ..tapi tak mengapa..tamakkan pahala yg berganda2**

cuaca di sana..sangat panas ketika ini...suhu paling rendah..39c...paling rendah ok..sekali lagi..paling rendah...saya kan tak tahan panas..puteri lilin la kunon....sbb muke saya sgt mudah burn...sekarang saya sudah tanned...sbb saya selalu wat tawaf time matahari terpacak atas kepala...sbb time tu..org tak berapa ramai...nak tau tak...keajaiban yg saya jumpe....lamtai marmar kat depan kaabah tu..langsung tak panas...masa sujud,rase sejuk jeee...subhanallah...tak sangka saya..ye la..saya pijak marmar di luar masjid...panas yang teramat sangat...

ok..sebenarnye..banyak sgt pengalaman yg saya nak kongsikan dengan readers...tapi tak syokk bercerita tak di tepek sekali dgn gambar kan..i'ALLAH..bila free..saya akan cerita lagi ye....

**actually..saya sangat rajin nak update blog..tapi kat kampong saya..line tenet nye..sangat tak ok..saya haruss bersabar..:((

SEKIAN..:))

No comments:

Lepas Follow, Tinggalkan Link Anda Di Sini Pulak Ye: