Sunday, June 20, 2010

ALHAMDULILLAH..selamat..

Salam 4 all..

ok..sangat sudah lama saya tidak mengapdate blog ini..dan saya sangat rindu untuk menulis di sini...:))

alhamdulillah..saya telah selamat menunaikan umrah..saya sampai ke klia pada 17jun2010 pukol 2.00ptg..dan abah saya telah menjemput saya di klia..

tak ada org boleh menafikan yg pengalaman pergi ke tanah suci adalah amat sangat menyeronokkan...kalau u all tak percaya..cuba lah pergi sekali...confirm lepas tu..nak pergi lagi..dan lagi..dan lagi..**ade sifat tamak di situ..tapi tak mengapa..tamakkan pahala yg berganda2**

cuaca di sana..sangat panas ketika ini...suhu paling rendah..39c...paling rendah ok..sekali lagi..paling rendah...saya kan tak tahan panas..puteri lilin la kunon....sbb muke saya sgt mudah burn...sekarang saya sudah tanned...sbb saya selalu wat tawaf time matahari terpacak atas kepala...sbb time tu..org tak berapa ramai...nak tau tak...keajaiban yg saya jumpe....lamtai marmar kat depan kaabah tu..langsung tak panas...masa sujud,rase sejuk jeee...subhanallah...tak sangka saya..ye la..saya pijak marmar di luar masjid...panas yang teramat sangat...

ok..sebenarnye..banyak sgt pengalaman yg saya nak kongsikan dengan readers...tapi tak syokk bercerita tak di tepek sekali dgn gambar kan..i'ALLAH..bila free..saya akan cerita lagi ye....

**actually..saya sangat rajin nak update blog..tapi kat kampong saya..line tenet nye..sangat tak ok..saya haruss bersabar..:((

SEKIAN..:))

Tuesday, June 1, 2010

Saya Mintak Maaf yeee..

Salam 4 all..

Cuaca sagat panas sekarang..iyaaa..panas betol...satu hari..kena mandi 5x.baru selesa badan...sangat panasssss..ok..saya bukan nak cite pasal hari yang panas...tapi saya nak amik kesempatan kat blog saya ni utk memohon maaf kepada semua yang mengenali diri saya..sama ada di blog..atau di luar...(ayat bajet glemer la ni..;p)..segala kesalahan yang saya lakukan..samaada sengaja atau tidak..harap jgn di simpan di dalam hati....

Alhamdulillah..sekali lagi saya terpanggil untuk mengerjakan umrah...tapi kali ni..saya pegi dgn wan saya n pak cik saya aje..saya tak pegi dgn mak abah...mula2..adik saya nak ikut..tapi kuota utk pakcik saya dah penuh..saya lah org terakhir...alhamdulillah...syukur sangat rasanya...saya selalu berdoa..mintak ALLAH menjemput saya untuk ke 'sana' lagi...alhamdulillah..doa saya termakbul...dan i'ALLAH....flight saya adalah pada 4june2010..jam 9mlm...dan 29may baru2 ni..saya pergi kursus umrah...alhamdulillah..semua berjalan lancar..

Tak ada apa yang diharapkan melainkan ALLAH mempermudahkan perjalanan saya ke sana dan memberikan saya kesihatan yang baik untuk saya beribadat kepadaNYA...

Di kesempatan ni..saya jugak nak mohon maaf kepada semua kawan2 yang telah hantar kad kawen kepada saya....saya mintak maaf sbb tak dapat datang..dan saya doakan kawan2 semua bahagia dunia akhirat bersama pasangan masing2...

Akhir kata..saya amat menyampah+benci+sakit ati tgk rejim zionis yg suke2 ati die nak tembak2 org...die tu sape??suke2 ati nak halang2 kita semua utk bagi bantuan pada saudara mara kita di palestin tu??
semoga apa yg zionis buat ni mendapat balasan yg secukupnya dari ALLAH..dan semoga ALLAH melindungi saudara seISLAM kita di Palestin dan di seluruh dunia...

**skema sikt ye..hehehe...terima kasih kerana membacanya...

SEKIAN:)).

Lepas Follow, Tinggalkan Link Anda Di Sini Pulak Ye: