Thursday, May 6, 2010

Finish!!




Salam 4 all..
Sangat mintak maaf sebab memang saje malas nak update blog...kononye..busy dgn membace buku la saya ni..kononye je la...

ok, sila perhatikan riak muka manusia di atas...ape makne nye??dan sila pastikan backgroundnye..ape maknye??ok..mari saya terangkan...gambar ini menunjukkan manusia ini sedang menyukakan diri sebab dia dah habes exam...dan mase gambar ni di ambik jugak...budak2 lain tak habes lagi menjawab paper SKU 3013..oohh....damn susah weiii..nak gile m'jwbnye...


Hari ni hari rabu...tapi, ade one of my friend suggest pakai baju batik course kami...so..semua nye layan kan aje..sbb ni dah last paper kat USIM..lepas habes paper..saya dan kawan2 pon..begambar la dgn jakon dan sakannye..
*ohh...saya pasti akan rindu kan kawan2 saya ini..
sepeti biasa..saya kan bukan spesis mengadap paper tu sampai tekoyak..saya bukan jenis duduk kat exam hall tu sampai berakar bon*ot...so, saya adalah antara yang sangat suka untuk keluar awal bile rasa saya nak keluar...selama saya amik paper kat USIM..rasenye ade sekali dua je kot saya keluar betol2 time pengawas peperiksaan menghalau saya utk keluar...

saya adalah sangat rimas untuk berlama2 di dalam exam hall ini...masa last paper ni..hajat di hati nak keluar on time..tapi malangnye..kaki saya degil...terus je melangkah keluar hall 25 minit sebelum masa tamat...

i'ALLAH..bulan 9 ni..akan ade la majlis konvokesyen utk saya dan kawan2...dan saya kira, kawan saya yg sorang ni...sedang  mempraktis lompat ketika memakai jubah dan membaling mortarboard nanti..ok..terus kan berlatih en jun..haruslah lebih tinggi lompatan itu..
*practice makes perfect bro..;p















OK..sekarang..saya hendak lah memikirkan aktiviti ape nak dilakukan selepas ini...dan antara aktiviti wajib adalah membesarkan badan membuang lemak2 terbiar, menghabiskan duit mak abah saya dan mendirikan masjid menyakitkan hati adik2 saya yang ada kat rumah..

SEKIAN:))

No comments:

Lepas Follow, Tinggalkan Link Anda Di Sini Pulak Ye: