Wednesday, April 21, 2010

Untuk Kita Aje..

Salam 4 all...

seperti biasa lah...tgh saya duk siapkan thesis yang ade sikit lagi nak siap ni...saya pon melencong la ke blog peberet saya...dan sekali lagi saya jumpa sesuatu yang menarik...

silalah klik di sini (untuk bahasa penjajah)

atau

sila klik di sini(untuk bahasa ibunda ku terchintaaa)

panjang sgt kalu nak suruh saya explain pasal link tu..so..sile bace utk tahu...membace tu kan amalan mulie..:))
sile2 la menyain petition kat link tu...bukan ape..utk mase depan bini2 korang..mak2 korang...anak2 pompuan korang...dan kesenangan saya juga...hehhehe..:))

p/s:Collection of Signatures in support of this petition will end on 6th June 2010

(apo lai di tungu..copet2)

credit to: http://perempuanjomblo.blogspot.com

Sekian..:)

2 comments:

JundullahOsman said...

patik kene buat petisyen untuk ni jugak ke, huhu
wakilkan untuk patik yaa. hehe

aisyah ahmad said...

iya!!!!kamu wajib utk menandatangani petition ini!!itu pon kalu kamu suka utk mengadap muke future bini kamu yg cukup ayu itu selama 90 hari atau lebih...huhuhuuh
~peace no war...;p

Lepas Follow, Tinggalkan Link Anda Di Sini Pulak Ye: