Monday, April 26, 2010

Facebook

Salam 4 all...

oohhh..sungguh sudah lama saya tidak mengapdate blog..alasan??tak de alasan..saje bermalas malasan...saya sangat suka berfesbuk...bersuka ria di fesbuk..cari kawan lama di fesbuk....bergossip di facebook...copy paste jawapan OOP di facebook...cari pasal dgn org di fesbuk...dan banyak lagi la menda yang saya buat di fesbuk tu...

Kat fesbuk..saya langsung tak  berminat nak add or approve manusia yg saya tak kenal..saya tak suka friends saya ade sampai beriban2..tapi yg kenal nye..200 org jekk...tak best langsung...wat menyemak wall jekk..

Saya jgak guna fesbuk utk luah perasaan..ohh..mengade je kan...tapi betol la..kite luah je..org nak bace or tak..nak komen or tak..saya tak kisah..kepada yg komen..terima kaseh la erk..tapi kekadang saya menyampah kat fesbuk ni...ade je manusia2 spesis burung merak yang tulis status belagak2...OMG!!i really hate this kind of people!!sori la saya nak comment status org belagak..buat menda sikit..nak beritahu satu dunia..huhh!!saya tak heran....

Saya suka jugak mengomen status org yg menarik2...yg fun2...or yg relate dgn hidup saya..baru2 ni.saya terajin mengomen kat pokcik www.jundullahosman.com  punye link..menarik tertarik mmg da bomm link tu...so..saya pon komen le dgn semangat nye..sehingga jadi begini:..


org lain..saya tak tahu..tapi...dalam sejarah saya befesbuk..ni la comment terpanjang pernah saya tulis...system dalam badan out of control...tu yg jadi ter'emo' lebih tu kot..hehehe...


SEKIAN:))

No comments:

Lepas Follow, Tinggalkan Link Anda Di Sini Pulak Ye: