Friday, March 5, 2010

Kecewa

 Salam 4 all..

"..Malam tadi saya ada test Object Oriented Programming.  Saya telah menjawab dengan jayanya semua soalan dgn betol. dan mungkin saya akan disenaraikan sebagai top 5 student yang dapat highest mark!!.."

Woiittt aisyah!!tak baik lah menipu!!dah la tu..citer ajer ape yang betol nye..

hurmm..ye la..ye la..betol la tu..saya tipu..semalam..saya TAK DAPAT JAWAB pon soalan tu semua...(T_T)...selama saya belajar kat USIM..saya tak pernah lagi wat rekod macam malam tadi..tak tau lah kenapa..saya blurrrr yang teramat sangat..padahal sebelum ni..dalam kelas n masa belajar..saya ok je..tapi malam tadi..saya masuk class  dan duduk termenung...tak tahu lah apa yang saya fikirkan..tup2..lecturer pon bebunyi..

"..time's up!!.."

saya pon apa lagi..menggelabah lah...memang tak sempat nak sudah kan semua....teruk sangat3...saya pasrah aje masa lecturer saya kutip kertas saya....

**pg td saya menangis semahu2 nya memikirkan test semalam...;o(


Sekian Terima Kasih

No comments:

Lepas Follow, Tinggalkan Link Anda Di Sini Pulak Ye: