Wednesday, February 3, 2010

menghitung hari

Salam 4 all...alamak..bangun pagi tadi..saya tekejut(actually tak dek la tekejut mane pon)...sbb rupe2nye..ni dah masuk bulan februari....makk aii...cepat betol mase belalu...walaupon dah masok bulan februari..sy tetap tak submit full proposal kepada En. Ustaz...mintak ampun ustaz...

MALAS???exactly!!!memang saya sangat malas ketika ini...agaknye sbb dah final year..tu yg jadi semakin malas....macam mane lah saya nak datangkan rajin dalam diri saya???bile saya tengok proposal orang lain..saya rasa sangat jelessss...tapi jeles semata-mata tanpa mengambil sebarang tindakan untuk menyiapkan proposal saya...(kan saya dah kata..saya memang pemalas nak buat segala macam thesis + assignment)..goshhh!!i really hate this 'malas'..

bila mana sekarang dah bulan februari..makanya, tinggal beberapa minggu aje lagi saya akan berada di USIM sebagai pelajar...

----->happy + unhappy + serunuk + unserunuk

saya serunuk sbb sy dah nak abes belajar..sangat lah lama rasa nya untuk saya mendapatkan degree saya...fuhhhhh..sangat penat!!!(tu la..sape suruh belajar lompat2...padan muke la..)..bile saya grade dari USIM, usia saya masih belum sampai 26 tahun lagi..ya,saya masih 25++ ketika itu....walaupon usia saya tak sampai 26 lagi...tapi,bila orang tanya..

"KAK, umur KAKAK berapa???"...

i have to answer : "26 DIK..."

OMG!!menci nye nak jawab 26 tu!!!but i have to la!!sbb 1984 kan saya lahir...saya cuba untuk menjawab "i am just 25..".(yer la..D.O.B saya kan 20 Nov...no wonder laaa).tapi ada pula suara sumbang yang mengatakan ..."AKAK!!poyo la..."....cissss...penjeles betol itu budak...

----->actually..
saya tak kisah pun dgn umur saya (betol ke tak kisah????)..arhhhh..tipu!!!memang saya kisah dgn umur saya yang semakin meninggi tu...4 years more to go untuk mencapai nombor 30!!!alamak!!!tua nya saya...rasa baru semalam saya masuk taski (arhhhhh..cliche la aisyah!!!)...

ye..sometimes saya suka menggantung cerita saya...sbb saya MALAS..hahaha

|
|
|
|
|
Sekian terima kasih ;]

No comments:

Lepas Follow, Tinggalkan Link Anda Di Sini Pulak Ye: