Monday, February 8, 2010

Aduyaii Lappy saya

Salam 4 all..
hurmmm..ni ade satu citer best pasal saya dan lappy saya..actuallly seperti yang semua sedia maklom mengenai sifat malas saya yang kritikal ini, saya juga turut malas untuk mengformat lappy saya..(bertambah malas sbb tak reti sebenarnye..hahahaa...)tapi, disebabkan saya sudah menternak banyak gile virus di dalam nya..(saya dah tak larat nak bagi makan itu virus)..makanya, housemate saya pon mengajar saya mengformat lappy saya yang mana kambing di dalam nya sudah kerap mengembeeekkk(saya kan guna avira,thats y ada cik kambeng itu mengembeek aje..terima kasih cik kambeng sbb jaga lappy sy selama nak masuk 2 tahun)..setelah siap mengformat..saya gembira..sebab..lappy saya sudah tidak lembap seperti sebelumnya....TAPI..saya rindukan cik kambeng..sekarang saya xtau mana mahu cari antivirus...semalam saya tgk..sudah ada virus di dalam lappy saya..baru 2 hari saya format...adoyaiiii..

kalau macam ni..sebulan sekali lah saya format lappy...cukup setahun..terus masuk tong sampah lappy saya ini..ooohhh...tidak!!!

AbouT my Lappy
--namanya Acer 5500Z
--dibeli oleh abah saya pada tahun 2006
--kekerapan format sejak dibeli : 3(2x hantar kedai,sekali buat sendiri**ye la..yg 2 hari lepas tu lah..)
--virus paling banyak pernah dijumpai:Satu ratuS emPat Belas sahaja ;p
--sudah bercalar??pastinya IYA!!
Bold--warna skin: pink2 gitu...
--bateri:sudah ngok ngek dan tak berfungsi(dah selamat dlm tong)
--file paling banyak: Gambar..saya simpan dari kipsas lagi..means,sudah hampir 8 tahun gambar itu...
--ada rasa nak yang baru??hurmmm..stakat ni..TAK NAK lagi..tapi kalau Abah saya nak bagi..saya terima dgn hati yang ikhlas..;p
ape yang penting???
saya SAyAng Lapy saya walau pon lappy saya tidak sehebat dan seringan lappy orang lain...

No comments:

Lepas Follow, Tinggalkan Link Anda Di Sini Pulak Ye: