Friday, January 15, 2010

'saya' insan yang sangat lemah

Salam 4 all...hari ni..tak tau la kenape aku rase down sangat3...tak tau nak luahkan kat sape...nak cite kat orang..tak semua org nak dengar masalh kite....so,aku cite aje la kat sini..(sambil menitik2 air mate)aku rase macam nak pecah kepala ni ha...kenape lah aku susah sangat nak lupekan die...makin aku nak lupe..makin aku jadi teringat..ya ALLAH..da puas dah aku menangis..macam2 dah aku buat...aku dah sibukkan diri...aku dah puas bejalan kesane kemari ngan member2 aku..tapi still sangat susah untuk aku lupa kan die...padahal..selame hubungan aku ngan die..belambak gile salah die wat kat aku...dah berjuta peluang aku kasi kat die...last2..sekarang..die gilekan pompuan lain..hati sape tak sakit...ape salah aku pada die??disebabkan die..aku wat kesimpulan aku sendiri pasal lelak yg sorang ni...
-lelaki mudah lupa
-bile susah, baru nak ingat kite
-tak reti nak nilai mate kaca mane permata
-tak penah nak cukup sorang
-tak reti besyukur.
-dah tesungkur tergolek..baru nak menyesal.
-tak reti nak menghargai

Boleh pulak die kate die nak aku n pompuan sorang lagi tu!!!banyak ekadak!!!tamak gile ko ye..semua ko nak...sorry la..aku kenal diri aku..aku tak cukup kuat untuk hidup bermadu...kalu ko dah gile sangat nak kat pompuan tu..ko pegi la...aku dah malas nak kisah..aku dah letih beralah ngan ko..aku dah penat...aku serah kat ALLAH je..aku bukan pendendam...aku cuma mintak ALLAH tunjukkan ko mane yang betol...kalu pompuan tu bak gile..aku tak kisah langsong...aku berani kerat jari la...ko takkan bahagie kalu ko kawen ngan pompuan tu!!

monolog:~~aisyah..tolong la..sabar....ni semua dugaan ALLAH kat ko..ko kene yakin aisyah..berkat kesabaran ko..ALLAH pasti akan hadiahkan sesuatu yg lebih dari yg ko pernah ada....SABAR ITU INDAH aisyah..

2 comments:

ira said...

aisyah...tolong kuatkankan semangat awak..tanpa dia pun ALLAH tetap setia bersama awakadala hikmahnya nape jadi gtu...tapi fikirkanla untuk perhitungan mase depan awak jugak tu...jgn kerana ingin menjaga ati seserang penyudahnya kita yg merana d kemudian hari...

blackishitam said...

tenkiu ira...ira..sy cuba sgt utk lupakan die...tapi makin sy cube..makin sy ingat...susahnye jadi 'saya'...kadang2 rasa benci dgn diri sendiri..ira, doakan sy betemu jodoh dgn lelaki yg menghargai sy n menyanyangi sy....
sayanggg awk ira..ALLAH bless u n the whole family..

Lepas Follow, Tinggalkan Link Anda Di Sini Pulak Ye: