Tuesday, September 15, 2009

FACEBOOK punye pasal

Salam 4 all..fuhhh..gile lame aku tak update blog...dun wuri ler...busy mane pon aku...aku akan tetap update ini blog..actually..aku ni sebenornye..tak dek lorr bz mane pon..selalu jer online..tapi sbb dah melekat kat facebook..mmg tak ke mane dah..padahal nye..dah bezaman aku sign up account kat facebook..tapi tak gune pon..sebenornye..mase tu..aku ni darat cket..tak reti gune facebook..pastu..skang ni..dah macam tak jakon sangat..tu yg jadi makin ke manjadi2 melekat kat facebook...macam ruse masok kampong ler jadinye..hehehe..

tak dek ape yang best pon slame ni..beser2 jer..tidak ade lain melainkan kijer yg senantiase belambak2..pehtu,last week bebuke pose ngan dak2 course aku..super junior sampai ler super senior..sumer ade..sonok la..jumpe adik2...chewahh..dah fnal year aku..(maknenye??aku dah tue la kan??hurmmmm...mungkin tidak)...

ok lah..nak wat kijer lagi ni ha..tak sudah2...TAPI..yg penting nye..khamis ni nak balik kampong dah..sonok wehhhh!!lalalala

No comments:

Lepas Follow, Tinggalkan Link Anda Di Sini Pulak Ye: