Tuesday, August 11, 2009

Tak de ape pon

yg poyo bersuit tu la fidaus.

agak la poyo nye mereka ini

fidaus ngan geng debate die..

Salam 4 all..actually da beberape ari gak le aku tak berblogging..maklom ler..budak final year kononyer...bz ler..mmg kejer belambak sangat..jumaat ni da nak start mod term break..patut nye, aku lek kampong jumaat ni..malam jumaat tu, nak wat kenduri..kenduri nyambut ramadhan...tapi rase macam nak balek lambat cket..sbb nyer, ade Debat Kemerdekaan kat USIM..aku bukan ler semangat sangat nak tgk debat tu...tapi nyer, semangat gak la nak tengok adik aku bedebat..sbb aku tak penah lagi nengok die bedebat..lagi pon..ni 1st time kot adik aku mari ke USIM as a debater...sblom2 ni, mari sini antar aku je...

keputusannye..tak tau lagi nak balek kampong or duk nilai n balik skali ngan fidaus 18hb...

**gambar sendiri tak tepek..sibuk tepek gambor org..haihh la...ape lorr aku ni..

1 comment:

ThurayaA said...

gambar sape pun xpe..
just utk memeriahkan entry..
~lalalalalala~

Lepas Follow, Tinggalkan Link Anda Di Sini Pulak Ye: