Friday, August 14, 2009

'saye' kepenatan

Salam 4 all..
Buat waktu sekarang ni..aku memang sibok sgt4x (ini bukan berlakon..tapi betol2 ni)..ni lor perkara yg wat aku sibok :

----------------------------------------------
aku kene siapkan Proposal untok :
-Thesis (tajuk macam sangkut jer)
-Human Computer Interaction Project (tajuk pon tak tau lagi ni ha)
-Kajian Quran dan Hadis di era ICT (bahasa arab tuuuu)

aku n group members (S.O.G) kene siapkan report untuk project multimedia

aku kene wat khulasoh untuk kitab sofwatuttafaseer n kene present after mid term break

aku 'sedang' menyiapkan abstrak kajian quran dan hadis di era ICT

aku jugak 'sedang' menyiapkan company report untk disubmit esok

aku kene start cari references untuk thesis (lepas approve tajuk)

--------------------------------------------
so, kesimpulannye, aku pon balek kampon glambat cket..~sori yer mak n abah...

**ok..sekarang kepale aku mmg pening...banyak giler kejer nok kene settle...atoii laaa....

--aisyah..boleh mula kan sekarang..~~oh tidakkkkk!!aku mau tido!!!zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz



2 comments:

SyAkuRagi said...

besela tu penat mase belajar..hehe

ThurayaA said...

gud luck.wat thesis..
moga segala dipermudahkan..
amen~~

Lepas Follow, Tinggalkan Link Anda Di Sini Pulak Ye: