Tuesday, August 18, 2009

kalah suda..kasihan die

Salam 4 all..
aku bukan nok cite ape pon..cume nye..semalam..aku dgn semangatnyer g kampus sbb nye, nak tgk adik aku debate...adik aku kate..kul 7 pg kene g dah...aku ni plak..7.30pagi baru siap2..kalut bebagai la aku...pastu..aku pon jalan kaki bertemankan payung di tangan..maklom la..pagi semalam..panas terik...tgh2 aku menggedik bejalan tu..bus usim pon berenti....konpius..selame ni..tak penah2 bus tu nak benti dgn sendiri nye tanpa di tahan...tapi semalam die berenti...tak per la..alhamdulilah la kan..pastu..aku pon selamat sampai kat kampus...aku tgok..tak dok org pon..jam da kul 8.30...aku ingatkan..da start...aku bukak la pintu lecture hall yg ade..semue kosong..aku pon berlari anak menuju ke committee yg ade..pastu..nak tau die jawab ape?.."kak, debat mule pukul 9.30..".ceh..rase nak je g cari adik aku..bagi penerajang sebijik..wat kalut aku je datang pagi2.mesti org kate..semangat betol minah ni..datang awal2...bior ler....

9.30..aku pon masuk ke dalam..tgk adik aku..huhh..semangat terlebey aku..duk depan skali tuu..belakang hakim...hehehe.bukan ape..senang nak record vidoe n amik gambor..maklom ler..aku tak dok la camera canggih bebagai...so..kene lorr cari view yg nampok clear cket...semangat aku tengok team adik aku..agak kesian..suppoter nye tok ramei mane..ciput sangat...bebanding ngan team lawan die..MMU...tapi..yg kesian nye..team UM ni..kalah lagi..aku kesian lorr kat team adik aku...asal sampai ke suku aje...mesti kalah...aku pon kire frustrated gak lorr..sbb setau aku..UM duk kat 1st ranking..macam bleh kalah tu..aku tak tau lor...margin berape..aku tak sure..tapi mmg kesian sgt kat team die..ade sorang tu...name ape erk..azri kot..die mmg sedey gile..pas keputusan diumumkan..terus die tunduk...tak bangun2 da..nangis kot..tak per lorr korang..next time plak rezki korang..practise make perfect..so..don't give up guys!!

ni ade la cket adik aku mase sessi debat terbuka..

2 comments:

ThurayaA said...

ingatkan adek oak wakil USIM td..hu~~
xper la cah..at list..ko seorg kakak yg paling SEMANGAT!!ngeh22....

blackishitam said...

hehe..aku mmg begini..sokmo semangat lebey pade org..sampaikan adik aku kabo..sbb aku ade lorr die kaloh..ceh!!hampeh..hehhe

Lepas Follow, Tinggalkan Link Anda Di Sini Pulak Ye: