Saturday, August 8, 2009

epi bufday mah

hari ni, 8.8.09 befday azmah..member kacik aku ler..azmah dah kawin..bulan 6 hari tu..aku doh lame doh tak tepon n masg die..aku mmg gini..kalu kengkawan yg da kawen ni..aku jadi segan nak msg2 n calling2..sbb nye..takut 'mengganggu privacy' depa..aku ni kan seorang yg sangat memahami..pastu, tadi..aku pon antor ler msg kat azmah..wish befday kat die..ni yg aku tulih:

Salam..mah!epi bufday!may ALLAH
blez u mah..aku doakan ko hdp bhgia ngan hubby ko..
bhgia dnia akhrat..i lap u la mah..-ecah

biase nyer..kalu aku wish befday kat org tru msg..aku takkan mention kan name aku yg glemer ni..sbb nye..bior lah rahsie..cewahhh..poyos sunggoh la...tapi nye..utk msg pade member2 yg da kawen..aku kene mention name aku..even depa da ade save name aku dalam telepon bimbit a.k.a enpon 'mereka'..sbb nye..aku nak menta'kid kan yg aku adalah pompuan dan bukan sebaliknye..yer la..sbb besenye..aku tuleh 'i lap u' kat kawn2 aku, so..bagi mengelakkan hubby mereka' tersalah paham...aku kene lorr siap2 tulih name aku tersebut..bukan ke "prevention is better then cure"...cceh!!macam tak de kene mengena jer..biorr ler..

No comments:

Lepas Follow, Tinggalkan Link Anda Di Sini Pulak Ye: