Monday, August 24, 2009

Dua Hari di Bulan Ramadhan

Salam 4 all..alhamdulillah..hari ni dah hari ke2 kite berpuasa..seronok sbb 1st day puase aku dah dapat berbuke ngan family aku kat kampong..sangat seronok...hari ke2 di bulan ramadhan ni jugak..aku balik ke nilai semula..sbb midterm break dah habes da..so, maknenye..esok aku kene g class da la erk??eh..macam tak percaye jer rase kan(ini adalah ayat orang malas macam 'saye')..yang menjadi persoalan tu..kenape asal nak ke hari isnin ajer..kepale terus pening..badan terus jadi lemah..haihhh la..susah betol jadi orang malas ni kan..macam2 alasan n semua menda die nak salahkan..padahal..diri sendiri yang tak berape nak center..ape2 jer la aisyah weiii..asal ko bahagie sudah ler...

**harap2 hari ke3 dan hari2 seterusnya di bulan ramadhan ni, aku tak jadi malas macam selalu..ameen..

No comments:

Lepas Follow, Tinggalkan Link Anda Di Sini Pulak Ye: