Wednesday, August 26, 2009

Bebuke PuAse @ GranD Season

Salam 4 all..hari ni hari ke5 puase..hari rabu..aku wat kijer merepek..iaitu memonteng lecture class kul8pagi..ngeh..mmg dari semalam dah aku pasang niat nak ponteng class..sbb macam malas sangat nak g..pastu, kebetulan housemate aku,ummi nak renew lesen kat seremban..aku pon g la teman die..ade jugak le paedah aku memonteng..idok ler ponteng bodo2 ajer..heheh..

Pastu,petang cket..mak aku call..ajak ke kolumpo..bebuke pose skali..sbb kebetulan abah aku ade meeting esok..so, aku pon berhajat ler nak mai KL untok bebuke skali ngan family aku..pastu,tetibe..niat jahat aku datang lagi..heheh.aku beniat mau ponteng lagi ari esok..hahahaha..banyak betol 'setan' melekat pade aku..setelah keputusan itu dibuat..aku pon pegi lorr ke komuter..dihantar oleh housemate aku..cik ziera joha..hehehe..

Sesampai ajer aku kat chow kit..aku pon sesat plak mencari hotel nyer..maklom ler..aku kan orang kampong..turon lak KL ni ha..mmg ler jakon giler..nak nangis rase mencari hotel...org2 indon pon lagi terer dari aku..malu sunggoh la malaysia ade rakyat supe macam aku..akhirnyer, dah dekat2 sgt waktu bebuke..aku pon nampak ayah aku menunggu aku dgn muke nak marahnye..hehehe..sori abah yerk..kakde mmg gini..sokmo ler sesat....

sampai jer kat hotel tu..aku terus lor melutu mencari meja family aku..n terus amik makan..banyak giler aku makan..konon nyer nak bediet...ceh..dusta semata!!!aku mane bleh tahan tgk makanan banyok2 gitu....make nyer..melantak sakan la aku tadi..hahha..ni ade lor sikit gambor yg aku snap menggunekan kamera telepon aku yang tak bape nok lawo ni ha..maap yekk..gambor mmg tak lawo macam pict kak areej..heheh

best sayor ni..aku tukang amik..mak aku tukang makan..heheh

actually..ni capati + roti nan + pratha..tapi sumer nyer dah tenggelam dek kuah yg belambak rak..beshhh.

ni lorr die akibat mengambik makanan tak beragak..semua ni aku tak makan pon..sbb nyer..cheese + durian..nak muntoh aku...ueiikks..

mak..imah..sedang memakan segale jenis makanan..

'mereka' mmg sangat khusyuk

mak ajer yang layan aku..yg lain..sangat lapor gayenyer..

lepas melantak di bawah...tengok tv ramai2 kat bilik..

beborak ramai2 gini..seronok..tu cousin aku pon ade..ala n kak yah..

sempat la jugak aku mengupdate blog kat bilik 2510 ni ha..sekian yerk..esok aku rajin aku merepek lagi erk..esok nak shopping raye!!lalalalala..

**pelikkan..sbb tak dok gambor nasi..sile jangan saloh paham..nasi telah 'saye' makan mase awal2...so, perut tgh lapor..tak sempat amik gambor lauk aku yg mmg penoh sepinggan..tapi kire ok la..nasi amik sesenduk ajer...wahhhh..bangge la tu kunun..ceh..piii rahh..:p

No comments:

Lepas Follow, Tinggalkan Link Anda Di Sini Pulak Ye: