Friday, July 31, 2009

ConFuse...kenapa same je..

Weh..nok tau dak..kan tadi aku ade lecture class...yang wat aku jadi tekejut tu..subjek aku amik tadi..sejibik macam subject sem lepas..banyak lak persoalan dalam otak aku ni ha..antarenye..

~repeat paper ke aku ni???

~aku salah masok class ke??

~aku kene stdy semule subject ni n amik paper ni semule ker????tidakkkkkkkkkkkkk!!!

~memang aku dilahirkan ke dunia ni utk blajor subject ni ajer ker??

~boleh tak aku tak payoh attend class ni dah n aku just datang utk amik exam je??

---ish3..miracle sungguh..*wink

No comments:

Lepas Follow, Tinggalkan Link Anda Di Sini Pulak Ye: