Saturday, July 18, 2009

bLog PebEret AKU

Salam 4 all..hurmm..sebenornyer..aku tok tau nok tulih mende doh ni...korang nok tau dak..aku ni..sangat suke bace blog orang...specially kat blog list aku...aku sangat suke bace blog kak areej n kak yanti..best sangat bace blog diorang...kak areej n kak yanti ni..senior aku mase kat Sek. Men. Agama Al-Ihsan dolu2 la...depa tak kenai pon aku..aku jer yang kenai depa...sbb aku mmg suke sangat tengok diorang be2 ni mase zaman skolah dolu2..pastu..lepas aku ade blog..aku pon search lor blog depa ni...aku pon dgn semangat nyer..letak blog akak be2 ni kat blog list aku...heheh...aku rase..aku la antara orang yang tak penah miss bace new entry depa...bukan stakat new entry...yg oldest pon aku tibai....seronok sangat bace blog diorang ni...p/s kpd kak areej n kak yanti..sile jangan berhenti menulis..even satu paragraph..saye tetap akan bace..(cehh..ye2 jer aku ni..macam la akak be2 tu singgah blog aku ni ha...xpe2..aku tak kesah pon kalu aku ni syok sendiri..hehe)...korang tak caye..korang bace ler blog akak2 ni..mmg beshh..pict2 depa..semua cantek..yer lor..depa ade DSLR..aku ni ha...stakat camera kat enset ajer pon..tok mampu nok beli DSLR lagi...hehehhe..
Pastu..aku pon suke bace hana fedora punye blog..pedo ni..same skolah ngan aku gak mase kat Ihsan..tapi tak sekelas le..die class Hijau..aku Kuning ajer..best gak blog die..tapi entry die banyok english ler..doh la aku ni lembap omputih...siap buka dictionary lagi weh...heheh..tapi bagus gak..tambah vocab aku kan...heheh
Hurmm..lagi..blog Ustaz Khir(Ustaz aku untuk subject hadis ritu)..n blog Hariri Daud..manan MPP USIM..blog ni best tau..agak berdifat ilmiah..tapi nice sangat..bnyak input kat sini...sile lor try tengok...
Pastu..blog2 lain tu...pon aku suke bace gak...so..pesanan kepada bloggers yang ade di blog list aku..sile lor jangan risau..sayae tetap akan jadi follower yang setia untuk korang sumer..
~pen off

6 comments:

Areej said...

alamak terrglamour lah pulak ai kat sini :P
inshaAllah akan ku teruskan menulis blog sokmo2, tp mmg la xleh lawan k.yanti, dia hari2 ada entry baru. hehe :)

ala aisyah pakai camera biasa pon gambar leh cantek ape klu pandai amik...tgk dlu website style photographers yg profesional tu amik, then try2 sendiri. pastu jgn lupa edit gmbr kt photoshop. pasti akan cantek ;)

nk link blog aisyah kt blog akak k? tq

blackishitam said...

yabedabedoo..kak areej singgah sini..bukan takat lalu jer..siap singgah minum air masak lagi..terharu nyer rase...epi sangat2..

tenkiu yer akak..kasi advise pasai pict tu..akan ku cube..hhehe..K.I.T yer kak..

**ish..rase nok wat kenduri sbb kak areej singgah sini..(dalam ati aku bekate,bile lorr k.yanti nok singgah lak..heheh)

blackishitam said...

eh lupe lak...akak nak link ke mari..kecik tapak tangan...rome sy tadahkan kak..sile2..tenkiu kak:)

Areej said...

ehehe...dah bbrapa kali lah jugak singgah sini cuma x tinggal comment je. haa..buat lah kenduri, nasi minayk kambing hokehh...ai tgh lapar sgt2 ni! :)
nama blog blackishitam tp tak nampak pon kehitamannya. br tukar layout ek? jom la hitamkan blog mcm blog akak :D

mmg nk link kan pon, nk ltk rss, tp cm ada something wrong dgn my blog la.. :( xpe len kali lah.

blackishitam said...

heheh.begande2 lor epi lagi saye sbb akak singgah sini dah beberape kali..(kembang kucup idung ni ha)

a'ah kak..before ni..blog saye mmg itam pon..ni pon nok tukor itam semule..tapi tungu rajin datang..tapi rase nyer..macam nak datang da rajin ni...hehhe

blackishitam said...
This comment has been removed by the author.

Lepas Follow, Tinggalkan Link Anda Di Sini Pulak Ye: