Thursday, May 28, 2009

Tekejor KejoR aku ni ha.

salam 4 all..
Saye ini sekarang amat sangatlah kekurangan@tidak ada banyak waktu untuk saye ini mengupdate blog...dek kerana korije yang agak belambak rOk..(ye2 jer aku ni..padahal lack of idea..alasan semata2)...

Minggu ni..aku tak berapa nak sempat nak wat kijer yang bos aku bagi..sbb nyer..agak sibuk nolong staff department aku ni wat preparation untuk MESYUARAT TEKNIKAL IT..meeting ni..berlangsung ari semalam..meeting yang boleh tahan berkematu jika anda berada di dalamnyer..sbb start kui 2.30ptg..abes kui 6.30....maka dengan itu..akan biru lah mate dan kelabu la muke duduk di dalam meeting room itu selame itu...

Haihhh..aku sempat update blog ni pon sb nyer..sumer orang p brekfes...so..saye ini tidaklah dipanggil curik tulang dek kerana ini mmg time makan..saye ini telah mengorbankan waktu makan sayer..semate2 untuk kepentingan blog sayer ini...(ye2 je aku ni...padahal puase..kalu idok..tak dener nak melanguk sorang2 kat sini.."makan is everything" tu...)

Ahad ni..naha kawen..aku ingat aku nak g...maybe g ngan member kipsas kot...apik,obey n gyah(kami tidaklah ade skandal yerk..HANYA KAWAN..)..ceh.poyos...aku daripada pekan..terus ke chenor kot..pastu. kalu sempat aku nak singgah umah officemate aku..kak mira..tarikh kawennyer..same ngan naha..tapi kat sungai isap....


**SELAMAT PENGANTIN BARU NAHA n KAK MIRA!!

sicere from:


2 comments:

ThurayaA said...

apa pasai tak ajk kas..
ni kas geram nih...
kan ader blog ni diletopkan..
huahuahuahua....

blackishitam said...

ngeh3....maap deh..ya ampun thurayya...

Lepas Follow, Tinggalkan Link Anda Di Sini Pulak Ye: