Thursday, May 14, 2009

CamEra yAng ILanGGGG

~ni lor camera yang ilang tu..yang kaler silver tu ha~
Salam 4 all...huh..kali ni aku nak citer pasal camera yang hilang..adussss.memang aku geram kat adik aku yang name fidaus tu....di ngade2 nak pinjam camera...nak bawak p Indonesia..aku tak kisah langsung die nak pakai..tapi yang aku kesah tu..die tak reti nak jage....dapt jer kat die camera ni..terus HILANG!!aku pon pon..ape lagi..hot la!!!!ade ke patut, die g tinggal kat luar shopping complex beg die..die ingat..die kat Jerantot ke hape suke2 nak tinggal2 merata barang...pastu..ape lagi, kuar jer dari shopping complex tu..ilang lor beg tu..dalm beg tu..ade camera..huhuhu..

whoopppssss..yang aku ni over sangat kenape??aku ker yang beli camera tu erk??duit aku ker??heheheh..tak pon sebenornyer...camera tu..abah aku yang punyer..aku jadi geram nak marah..sbbnyer..aku cadang..nak bawak camera tu gi praktikal..yer lor..aku kan suke amik gambor..so..rase rugi lor..tak dapat begambor sakan kat sini..pastu lagi..aku geram sbbnyer, byk gambar2 aku yang aku tak sempat nak upload dalam laptop..gambar Tengku Puan Pahang, gambar aku ngan Azira,member mase Ihsan..byk lagi lor...aku over erk??hurmm...ntoh lor..tapi, aku ni memang syg semua gambar2 aku...gambar tu..kenangan weh...so..kalu hilang..memang boleh nangis lor... dats all ya..
*kalu pasport adik aku hilang, aku tak kisah pon..bior die jadi mat indon..tapi disebabkan camera ilang..so,aku jadi kisah....wink*wink*

~penn off

2 comments:

ThurayaA said...

huhuhu...sian sama kamoo...
nasib la adik kamoo selamat
sampai kat mesia..kalu takk..
memang sah2 jadi mat indoon..
hehhehe..kamoo sgt klaka..

p/s:mungkin ada hikmahnyer camera tu ilang..kalu tak musti perasaan riak dan bangga kamoo menunjukkan gambor toh puan besar tu kan..heheheh gurau jer..

blackishitam said...

hahhaha..thurayya..
aku enggak beharap bangat..
adikku itu sampei ke mari..
tapi ya udah..
udah sampei pon dia..
aku bingung deh..

huhu..aku pon tak tau aku tulis mendeh hehhehe..

Lepas Follow, Tinggalkan Link Anda Di Sini Pulak Ye: