Saturday, May 2, 2009

BanYok weh JemputaN

Salam 4 all...
wah....tak leh nak beleber panjang2 nih...berikut adalah tarikh2 perkahwinan kengkawan aku yang aku tak dapat, telah dan akan attend....

24 April 2009 - Afitah (ihsan & kipsas)
2 May 2009 - Ain Rashid (kipsas)
9 May 2009 - Matus (smapt)
31 Mei 2009 - Naha (kipsas)
5 & 7 June 2009 - Ijah n Senul (kipsas)
13 June 2009 - Zalifah Mustafa (smapt)
27 June 2009 - Azmah (smapt & kipsas)
27 June 2009 - Farah Nadia (ihsan & kipsas & usim)
Osman (kipsas) - tarikh tak sure
9.09.09-SITI AISYAH AHMAD..(hahahahah..tak dok maknenyer..calon pon tak dok weh..)
stakat ni..aku g kenduri matus ajer..picture ade..tapi malas nak upload lagi..nanti lor erk..aku kumpulkan sumer..aku upload skali..to fitah n ain..sorry sesangat..aku tak dapat datang..sbb final exam tak abes lagi time tu...last but not least..SELAMAT PENGANTIN BARU untok semua kengkawan aku yang dah n nak menikah ni ha..moga2 kekal ke akhir hayat dalam rahmatNYA!!!
p/s utk yang bujang:weh..moh ler kiter manikah!!

3 comments:

Thuraya said...

azmah ngan naha kawen gak yer...
hehe..tumpang ucap selamat pengantin baru...heheheheh

blackishitam said...

a'ah lor weh..
osman pon nak kawen gaks..
huhuh..
kite bile lagi weh..

ThurayaA said...

kita???
huhuhu
insyallah tak lama lagi..
kui3...

Lepas Follow, Tinggalkan Link Anda Di Sini Pulak Ye: