Wednesday, April 15, 2009

Pagi Yang GuLap

Nguaahhhhh(menguap..eee.burok benor ropenyer...)...best betol tido time2 cam ni..just imagine erk...dgn mendong nyer..gelap jerk hari...pastu ujan..dgr lak bunyi ujan tu...huishhhh..memang pukol 12 pon belom tentu sedar(bagi orang yang suker kan TIDOR la..)..tapi disebabkan aku tak baper suker bangun lambat terlebey ni...aku tak dek la rase nak tido sangat...walaupon housemate aku skang ni semua nyer masih berlegar2 di ISS(bermakne..tido ler.)...wah..ni entry aku yg kedua aku tulis time2 gini...sesuatu yg boleh dibanggekan jugak..sebab tidak terpengaruh dgn kedinginan pagi yg gulap ini..heheh...semalam aku tido kui 3.30pagi...wahhh..mesti org kate aku study..n sepatut nyer itu ler yg aku kene wat...tetapi..ni la hasilnyer yang aku dapat tido sampai 3.30:

1.Hafal pasal riwayat hidup Nafi' jer
(ni masok pekse QIRAAT ari esok...ibnu kathir n abu amru dok bace lagi..atoiiii..poning)

2. berangan dapat laki soleh + baek + betanggungjawab + penyanyang 
(ish3x..demand sungguh aku)

3.tgk youtube..layan lagu yuna-dan sebenarnyer
(best lagu ni..i like..:*)

4.cari kengkawan dalam facebook n fs
(hasilnyer??tak jumper pon..keciwa gak la)

5.cari layout baru utk blog aku
(da jumper yang bekenan..pastu terus ngantok)

6.kacau org thru msg
(tapi tak org layan..sbb org da tido..aku jer yg macm penrompak..sbb tak tido malam)

haihhh..boleh tahan jugak midnight activity aku erk..hurmm..naper la aku tak wat night walk jer erk...ngeh3x...sekian sahaja utk entry pagi yang gulap ini..aktiviti seterusnyer???masih belom difikirkan...antara kebarangkalianyer adalah..kelubung dalam simut(tapi tak tdo la)..@ mandi @ bace buku @ bermsg ngan sape2 yg sudi melayan aku yg otak tak cukup 10 nih(mereng ckit..ckt je la tau..)..n yang sudah semestinyer..surfing intenet maaaa..

~pen off 

No comments:

Lepas Follow, Tinggalkan Link Anda Di Sini Pulak Ye: