Friday, March 13, 2009

Kepenatan Yg Melampau

Huh!!!boleh dikatakan semua assignment and project kene submit within minggu ni....kepale otak ni dah rase macam nak pecah...dengan test Braille..Research Methodology...multimedia individual project..bukan satu..tapi 2 flash movie kene submit..presentation proposal lagi..everything kene wat dalam minggu ni jugak!!memang boleh dikatekan tiap malam menangis..tension oooo...tapi so far..alhamdulillah...semua tu da lepas....yang tinggal sekarang ni kene hantar proposal n siapkan multimedia project..patu ade la ckit2..nak kene terjemah kan subject orientalis...letih...tension..tapi bile dah lepas..rase seronok pulak...sbb  rasenyer..stress belajar ni..tak de la seteruk stress org bekerja....40 kali ganda tension nyer...

Semester ni rase macam sekejap sangat....maybe sbb banyak public holiday kot..pastu kejer belambak...so rase agak rush...seminggu tu rasenyer cepat sangat berlalu...tak sangka..ade 2 weeks lagi utk class(habiskan silibus)...pastu study week...pastu..final exam..(waaaaaa!!takot betol!!!)...then..praktikal....huh!!cepat sungguh mase berjalan....sedar tak sedar...blackishitam dah nak habis tahun 3...rase macam baru sangat lagi blackishitam masuk USIM ni....hurmmmm...whatevapon..mudah2an ALLAH akan selalu mempermudahkan urusan blackishitam n kawan2....keletihan yg melampau ni....minggu ni...paling awal tdo pon..pukul 3 pg....letih sgt rase...so.malam ni..kene le tidoq awal...huhuhu..nak qada' tido...huhuhu...salam sayang utk semua..

semoga ALLAH memberkati hidup kita semua...AMEEN..:)


No comments:

Lepas Follow, Tinggalkan Link Anda Di Sini Pulak Ye: