Thursday, March 19, 2009

Ada ApA DeNaGan MoViE???

Hurmmm.entry aku kali ni mungkin akan menyakitkan ati individu2 yang kaki wayang...kaki VCD...n segala kaki yang berkaitan ngan movie la..sejujur n seikhlasnyer..aku memang tak reti nak layan movie ni...(tak minat betol!!)stakat cerekarama tv3 tu leh la...tapi kalo Filem2 ni...huh!!terime kaseh jer ler...filem pertama aku tgk sampai abes adala..KUCH KUCH HOTA HAI...aku bukan hantu industan..tapi mase ni sbb terpakse tgk..zaman kuch2 hota hai tu..saper yg tak tengok movie tu..kononnyer rugi ler...(huh!!ntah pape..)..pastu..next movie adalah MY BEST FRIEND WEDDING..tgk pon terpakse...sebabbye aku kene wat movie review...utk subject english...huh!!!bosan aku....pastu yang the latest ni..aku layan PIRATE of DE CARABIAN...hurmm..adik aku la punyer kerjer...ajok aku tgk citer ni...tapi best gak citer ni..layan ajer la....stakat yang aku ingat..ni jer filem yang aku tengok sampai abes...filem2 yang len tu..memang aku tak tgk samapai abes...tengah2 duk tgk...aku tido...tgh2 duk tgk..aku g makan...huh!!tak rajin aku melayan filem2 nih...banyak lagi kejer len aku nak wat...sbb tu..antara barang2 dalam rumah yang aku tak perlukan sangat adalah PETI TELEVISYEN(btol kan aku eja?)..aku leh hidop jer kalu tak de TV..kalu ade..aku tgk jer...kalu tak de..aku tak de la nak mencari....asalkan bace PAPER..hurmm..ok.da tak tau nak tuleh aper...pen off..

No comments:

Lepas Follow, Tinggalkan Link Anda Di Sini Pulak Ye: