Sunday, February 8, 2009

Tak de JODOH..redha jer..

Ajal, maut, jodoh, pertemuan, perpisahan..tu semua ALLAH yang tentukan n kite sebagai hambaNYA..mesti kene redha..everything yang berlaku...is a blessing of disguise...blackishitam suke nak share ngan everybody pasal "majlis perkahwinan" yang TAK JADI..

of coz la i felt frustrated...yer la..satu majlis yang kite dah rancang elok2..tapi tak menjadi..man proposes but god disposes kan..so blackishitam kene redha ngan ape yang dah berlaku..blackishitam mengaku memang susah sangat4x nak lupe kan die terus cam tu jer..it takes time tau..first week after broke up..every night blackishitam menangis....blackishitam tak leh duk sorang2..blackishitam need someone to talk with sharing my bigggg problem....alhamdulillah.kawan2 blackishitam yang byak bagi sokongan..they make me strong...masuk 2nd week..slowly..blackishitam boleh terima semua ni...alhamdulillah...sbb blackishitam tau..ALLAH sayangkan blackshitam..dats y la ALLAH uji blackishitam macam ni...n mungkin sbb ALLAH nak berikan blackishitam guy yang lebih baik dari my ex...(guys..tolong dokan blackishitam yerk...)...

blackishitam dah rase macam tak nak bercinta..dah serik rasenyer...kalu la boleh flashback semula..blackishitam takn bercinta...kepada kawan2 blackishitam semua yang belom bercinta..blackishitam nasihatkan..tak payah la..dont get involve..yang penting..dapatkan CINTA ALLAH tu dulu..insyaALLAH..akan ade cinta lain yang menyusul selepas tu...believe me..sbb ALLAH jer yang tau aper yang terbaik utk hamba2NYA...n nasihat blackishitam kpd kenkawan yang senasib ngan blackishitam..terma semua ni dgn redha..jgn wat mende yang bukan2..n pk yang negative...walaupon orang lain x sayang kite..tapi ingat..ALLAH masih syangkan kiter..bersyukurlah... 

pas ni..blacikishitam nak concentrate on study..nak blas jasa mak abah(memang takkan terbalas..but i'll try best, mak abah..)pasal jodoh..ermm...biar la dulu kot..sampai mase..i'ALLAH ade...yang penting..dont stop DOA..olwez..and olwez...semoga kita semua dipertemukan dengan jodoh yang boleh membimbing kiter kepada yang lebih baik...AMEEN..

~VICTORY FOR ISLAM~

No comments:

Lepas Follow, Tinggalkan Link Anda Di Sini Pulak Ye: