Thursday, February 19, 2009

Alhamdulillah...da dapat tempat praktikal

Actually blackishitam tengah wat assignment qiraat ni...Next week da nak kene submit..disebabkan otak blackishitam dah 'saturated'..so blackishitam stop dulu..sat2 lagi sambung..kali ni blackishitam nak share pasal practical training blackishitam...actually..Ustaz Akyairee(program coordinator) da wajibkan semua student faculty quran n sunnah untuk dapatkan tempat practical mase cuti sem ritu(november-december 08)...tapi..blackishitam ni degil bebenor...blackishitam wat dono(xtau) jer...sampai la bukak new sem...minggu pertama tu...boleh dikatakan 99% student dah apply tempat practical..dah hantar surat..n ade gak yang dah diterima utk practical....tapi blackishitam..tak settle aper pon lagi...tapi blackishitam tak risau pon..xtau la naper...wat kering jer...pastu..hujung january 09, blackishitam barulah hantar application letter kat beberapa organization..termasuklah...Majlis Ugama dan Adat Resam Pahang(MUIP)..n pejabat felda kat tekam...abah blackishitam ajak blackishitam praktikal kat pejabat daerah bera...abah cakap..senang sikit..tak payah pening2 cari rumah sewa..duk jer umah abah kat bera tu...tapi blackishitam tak nak...sbb blackishitam nak try to be independent....(anyway..tq abah...sori yer abah..kakde tak dapat nak ikut kehendak abah..tapi abah tak marah kan??)...1 week after that..blackishitam dapat good news..blackishitam dah dapat tempat praktikal!!!kat MUIP,Pekan,Pahang....kenapa blackishitam nak sangat praktikal kat sane ek??sbb nyer..blackishitam macam berminat utk belajar wat system ngan my lecturer mase kat kipsas dulu..en.Rozaini namenye(dulu..cik zaini lecturer kat kipsas..tapi skang da jadi ketua IT kat MUIP...bg blackishitam..he is an expertist in database system..so...kerja blackisitam akan jadi mudah...i'ALLAH...)..pasal tempat tinggal blackishitam akan menumpang umah kak long ina(kakak sepupu blackishitam)..alhamdulillah..ALLAH permudahkan lagi urusan blackishitam...blackishitam akan memulakan praktikal from 11May2009 until 03July2009...n hopefully..semua akan berjalan dengan lancar...AMEEN...hurmm..it was already 1040hrs..rsenyer blackishitam nak kene siap kan assignment ni...ALLAH,i LOVE YOU SO MUCH!!

No comments:

Lepas Follow, Tinggalkan Link Anda Di Sini Pulak Ye: